Nu är resan bokad !

hm jadu veckan har flytit på mediciner hit & dit men jag har traskat mig till jobbet och sedan så har jag fixat plugget det är ju ett måste, på onsdag så är det behandling nummer 2 som gäller och jag ser verkligen inte fram emot det ! kommer bara bli pain och får vara hemma och vara sjuk ett tag igen. Idag så bokade vi resan ner till mamma och pappa 1 maj till 15e maj ska bli riktigt skööönt! bara ha semester och ladda om innan sommarjobben kommer och alla behandlingar som kommer att bli framöver, njuter av dagarna som varit måste faktiskt påkeka att man har levt som en livsnjutare !

Godnatt!

Fredag dag 2

Denna natt har varit lika dryg som den första men ennu värre feber och feberfrossa värk och värmeflaskor på högnivå, kissande hela tiden och kräkningar. Somnade efter mycket om och men eller jo efter att jag hade ringt min fina Posze och sagt godnatt och sådär. Vaknade upp nu på morgonen extrem värk i blåsan värre en urinvägsinfektion fattade ingenting bara sådär? snackade med mamma ringde sjukhuset och urologerna men dom skulle ringa tillbaka och kolla prover och prata med min läkare, idag är det första dagen som jag kissade mm små stenar (infektionsstenar) jag tänkte för mig själv, tänk sen när dom får bort hela stenen på 1 cm hur fan kommer det att kännas då? om det gör såhär nu? la mig på soffan och somnade om och ifrån mamma på fb så min syster ringde och frågade om jag levde, jag somnade bara det tar på krafterna att ha ont och dessa jäkla mediciner, urologen ringde igen odlingen hade kommit men dock bara denna medicin som jag kan äta eftersom jag är överkänslig mot dom andra ibland hjälper inte medicinen som den ska, men ibland hjälper inte mediciner heller, jag frågade hur mkt fick ni igentligen bort på behandlingen? det va ytterst ytterst lite lite mera skulle det ha svarat på men klart att du kommer att ha ont nu, fick smärtstillande utskrivet och ska vara observant under helgen och skulle höras av på måndag igen, inte nog med det, det är fredag och all dessa jävla snö? jag ska iaf orka mig upp nu och duscha och sen till Västerså på jobbinterjuv !

snart 4 månader, duuduuuduu ingen annan <3

Den långa vägen

Har inte den varit tillräckligt lång? men den tar inte slut och det kommer kanske bli en tvär sväng längre fram när allt ordnar sig så dyker det upp massa andra saker, men denna gång en sak som jag själv och kanske ingen annan kommer att kunna att fixa, det enda man kan göra är att tänka att det ska bli bra men rädslan att sluta andas gör mig gråtfärdig. Alla vet att jag föddes med en njure att man varit sjuk hit och dit, men under dom senaste 8 månaderna så har en så kallad njursjukdom blommat ut som legat i flera år, en bakterie som växer och orsakar kraftiga infektioner och som nu dock orsakats en infektions sten jag fick min första stötvågsbehandling i onsdags 4000 skott på 30 min i grad tre och infektions stenen på 1 cm rörde sig inte alltså den svarade inte på behandlingen kan bara säg att smärtan va fruktansärd, eftersom den sitter i njurväggen har på dom senaste veckorna mått konstigt yrsel, kräk och tröthet tappar orken och det första dom gjorde när jag kom in och proverna kom va att lägga in mig på dropp med antibiotika eftersom jag är så sjukt infektionskänslig och käkar medicin nu 3 ggr dagen i 2 veckor tills nästa behandling. När jag låg där och smärtan av behandlingen dom 30 minuter kändes som evigheter och det gjorde bara ondare och ondare och så sa doktorn till mig, funkar inte det här så kommer din njure fyllas med sten och vi måste rädda den nu eftersom den håller på att dö tårarna bara sprutade faaan lossnar inget från stenen? den ligger i njurväggen precis i revbenen ska försöka fixa en bild till nästa gång, antingen blir det operation om inte den svarar på nästa behandling så stå ut, ja jag stod ut och hon började skjuta på nivå ett och sen nivå två och slutligen nivå tre. Men det tar inte slut där, efter när jag låg i vilorummet så pratar han med mig, det är allvar nu jäkligt allvar och farligt du är för ung för det här, och det här är inte den första stenen som kommer att komma och jag vet inte hur jag ska behandla dig dina prover är på odling och jag får gå från dom från i Juli men det är inte dom bakterierna som han letar efter, utan väntar på svar efter odling om dom andra. Kan heller inte längre äta dom mediciner som jag ska eftersom dom inte hjälper längre. När jag kom hem från sjukan då syster varit med så kom Posze hem med mig tog hand om mig hela natten och njurstensanfallen kom och gick men värmeflaskor och värktabletter tårar och inte så mycket sömn, idag är det dag 2 smärta ont illamående medicinen börjar att lasta av värken lite, ganska mycket blod i urinen anstränger jag mig att gå i trappan så kommer anfallen igen, jag är chockad jag vet inte hur jag ska tänka men jag grips inte av panik, jag vet att pappa har en frisk njure till mig om min skulle ge upp nu, men det känns klart att jag vill jobba och ha det bra, men nu är det nya tag och leva för en dag i taget och ändra livs situation. Är glad att jag får mycket stöd nu igenom dom tuffa dagar som väntar mig.

ÄLSKAR ER!
P & DDorrans sjuka vecka bära upp och ned för trappor, vaken nätter mata och få i vätska och
massa mediciner och nu är hon så gott som Doris igen !

20110309

Vad ska man säga jo allt flyter på man jobbar i vanlig ordning umgås med dom bästa och sedan så är det skolan som vanligt. Min fina staff har dock varit sjuk hela förra veckan efter ettårs vaccinet hon åkte på hjärnhinneinflammation så det blev mata och mata och få i henne vätska och hon bara rasade i vikt, dock inte bra dom visste inte om hon skulle bli bra igen men tufflan piggna dock till och tackar alla för hjälpen och dock min fina favorit som hjälpte mig ! annars då? jo hm va i Uppsala igår till John på hans ny invigda tattoo studio i Årsta Centrum där han och hans vänner har öppnat en studio som heter 4 ever tattoo men jag har ju haft John som gaddat mig i 3 år och började gadda mig hos han när han nyligen börjat att gadda så jag är imponderad och kan säga att han är bra att vända sig till om man vill ha en snygg tattoo för ett bra pris! dock myclet pain och fick ta en till sittning i april och då ska jag börja med att fylla min arm också.. Efter det så gick jag hem till Peters tjej Veronica och kollade hennes nya frächa lägenhet som också låg vid Årsta kändes bra att få krama och gosa om syskonbarnen efter dom här jäkla åren som man varit utan dom man fick reda på massa saker och det kunde faktiskt kännas bra för att komma vidare att accepetera nästa steg eftersom hon va den som levde med Peter 24/7 på dom sista åren. Men som sagt 2 års dagen är snart här och alla saknar dig som tusan och det är tooooomt utan dig, att komma hem till din familj utan dig får mig alltid att känna en tår i ögat men du är iaf ihåg kommen ! skulle också ha varit i skolan idag börjar mina nya kurser inför högskolan nu men som sagt är ganska seg efter mina plågande timmar igår så det får bli i morgon istället !

en sittning kvar skuggning och täckandet av ev :)

Bye !