God Jul !God Jul, kärlek till andra alla dessutom till min Posze som vi firar 12 månader nästa helg !


på topp !

Det går bra så känns det ! hade ju Maja till hjälp så jag klarade av att fixa min jäklans religion ! hah satt och kollade på fettsugning och skit fan vad jag skulle vilja göra en ! aja, får vel se. Frklyld som ett jäklans as det är bara förnamnet Posze hakade med ut till stallet och Doris sprang runt och va lycklig ! nu är det dags att softa och kramas med min käresta! förresten fan vad skönt att se människor komma ned på jorden när dom får en smäll tillbaka, den som jävlas det kommer alltid tillbaka på den men folk fattar inte det, det känns bra!


peace.
Posze.

Tur att man har dig som lyfter upp en sån trött och sliten tjej som mig, kommer hem från ett drygt skift jobbande helg och vem pysslar inte om en då? jo du! städat och fixat drar iväg och handlar gott för kvällen medans jag duschat och har hårmask och kvinno värk ! och inte nog med det varje dag får man sms om hur bra man är och hur älskvärd och saknad man kan vara ! älskar dig verkligen till tusen, ingen annan kille kämpar på så bra som du! puss babe..

Lugn kväll lugn helg, tagga stallet och lite jobb i natt och i morn, peace out!
12 månader och lite dåliga saker.

Va skit trött i morse illa mående har inte fått behålla maten på några dagar, blöder näsblod som en tok! ja men visst var till läkaren i dag lämnade prover och tyder tydligen på att krea njurvärde alltså är högt igen även spår av blod sånjurn protesterar igen! fan vad jag hatar att det ska vara så tur att jag bokade tid idag istället en att sitta på lasarettet hela helgen, så nu väntar jag på mina proever får se vad dom visar.. Nog med det var till baken och betalde handpenningen på lägenheten så nu är man några tusen fattigare igen men det jobbar man ihop snabbt! jag älskar ju att jobba ;) ligger i soffa och tar igen mig sebbe är med alan och handlar julklappar och ikväll ska vi fira sonny som fyller i morgon eftersom jag jobbar hela hela helgen, men sebbe har faktiskt lovat att pyssla om mig iaf! ja just det den 31 denna månad har vi passerat 12 månader de du!


peace.