Julklappar beställda!

Passade på att avnjuta en stund i stallet i morse, efter det så sitter jag här kastat i mig frukost känner att allt inte är på topp dirket men visst kan det inte alltid vara det varje dag ? ska iaf snart iväg och jobba mina sista timmar på mitt vik, usch hoppas det blir mera! borde städa av lite och definitivt plugga idag eftersom jag är ledig i morgon, det händer ju annars inget man blir lätt för bekväm. Har beställt 4 julklappar till Babe igår en kvar tycker endå att vi unnar oss saker hela tiden, resa nu sen köpt lägenhet, sen sälen sen polen i sommar? räcker inte det ? man får jobba hårt om man vill leva ett bra liv men det tycker jag att man ska också, och man ska definitivt inte klaga på jobb eftersom det inte växer på träd! nåja ska till banken nu och lämna in kontraktet !



peace.


1a advent.

En jul i från 2 jular som var mitt andra liv, svårt att vänja sig men man måste leva med att göra det.. I fredags vad gjorde jag då? jo jag var till stan med mamma efter att jag slutat jobbet inhandlade lite fest kläder som jag skulle ha dagen därpå på polska festen som Mirka hade fixat. Etfer festen umgicks vi med Fredde och kristian en stund däckade efter det känner mig ganska sliten men skönt att ha få sovit ut idag ! så nu sitter jag här ny duschad med ett glas oboy och ska snart tagga till jobbet.. Inhandlade förresten en ny eller en till vineter jacka till min insamling jag kan ju aldrig bestämma mig !!

peace.





Till dom man älskar

Peter / Rami`


två fina änglar som man saknar varje varje dag varför? sommaren var bra innan alla gick sina egna håll, den 12 dec ska jag på sians ? om det heter så han Kristian som kan se på andra sidan känns som om att jag vill utforska hur det igentligen är finns så otroligt mycket funderingar som varför allt hände,varför lämnade du oss Ramme? alla här i stan saknar dig, jag glömmer aldrig våra tokiga stunder haha när du sprang på gärdet ute vid Tidö Lindö slott, massa andra stunder som grill stunder på månsan med dom andra, eller ditt galna dans beteende på hotellet, som bara är minnen helt sjukt att gå upp för trappan att vara i ditt rum samma rum som du gjorde de där valet man kände en tung luft och en tung bröstkorg. Men jag hoppas att du har de bra där, precis där Peter är min fina storebror älskar dig så sjukt mycket ! du är och förblir oförglömd!






Rammes minnestund.


vet du vad?

Att det känns att tiden bara rinner iväg, vissa dagar får man vissa sorts flaschbaks om hur man var förut, hur man levde och hur man drömde om saker, men nu då ? hm ja för några år sen så älskade man ju bilar det var ju allt man höll på med, vissa saker saknar jag med mig själv, kommer jag att lyckas med det ? kommer jag att klara av det som är kommer det att finnas jobb? inbland hatar jag att veta att man måste vara vuxen och ta ansvar, ibland önskade man bara att man var liten precis som förut.. Ibland slår det bara mig men inte ofta kanske för att jag är så uppe med min vardag? känns som åren bara rinner ifrån mig och vad vill jag bli, hur vill jag ha det ? jadu det kan man undra, i morgon iaf ska jag till stallet och rida Jas en fjordkille ska bli skönt att komma dit igen, det är iaf jag ! nu ska jag duscha och sen jobba skift, skrev iallefall på papprena till lägenheten idag så i morn ska det inhandlas tapeter kommer att lägga upp för och efter bilder!



peace




Ja det blev ju en..

Lägenhet tillslut! jajemen skriver kontrakt i morgon, så nu hoppas man på mera jobb.. Vill ju verkligen lyckas och har alltid drömt om en egen lägenhet brorsan och mamma och posze har ju lite ideer så det kommer att bli fett! jobbar min sista vecka på mitt vik, sjuuukt tråkigt.! men kanske blir mera sen nu blir det lite mera fokus på västerås och tidningen och sen skolan om jag absolut inte brytt mig om .. Men aja dra mig i örat, har också känt mig så osäker med egen lägenhet massa  ansvar och så, våran lilla mysiga etta men man kan ju inte leva så heller? nej ta sig i kragen se frammåt och positivt barahålla kvar mina tim jobb, dom älskar jag ! jag älskar allt just nu, älskar att kämpa för något som ger en saker tillbaka, nej nu ska jag vara soial med posze som städar och jag spelar rihannas nya album fettt braaa!!


Ciao !





Gröööööt!

Gröt är det bästa när man är svin hungrig när man kommer hem från jobbet på morgonen iallefall fiber! fick ett gulligt logginlägg på fb min Babe är fortfarande ute och jobbar,haha ! seg han är. Idag är det fredag menas med sovmorgon sen jobba ikväll och efter det så kommer Poszes vän Kristian från Uppsala och hälsar på, blir jobba hela helgen kolla lägenhet på lördag och söndag kolla häst! inte illa det heller, mötet på jobbet gick bra iallefall fick tjänst grad på 34,5 procent och resten vik iallefall till omläggningen i mars men tydligen så ligger jag före 7 st så det ska inte vara några problem att kunna bli kvar. Men å andra sidan så har jag mitt andra jobb också! men men, nog med det käka gröten och sen sova har så sjukt ont i ena arm muskeln från gymet så fick extra hjälp på jobbet hoppas det ger med sig!

peace.





Malaga Costa Del Sol.
























Buenos Noches


Budmöte.

Ingen sovmorgon idag heller nejdå, fick följa med mamma på hemstäd i dag i en fin villa precis så som jag vill ha det, började faktiskt fundera på hur många jobb jag har ugentligen? eller är timmis på. Skönt tycker jag! har mejlat på en insats lägenhet en 2a på stan får se hur det blir med den saken, skulle faktiskt vara skönt med ett eget! nåja, ikväll är det budmöte på tidningen och man får höra om sin kassa lön man kommer att få efter det så blir det bingolott final med familjen. Sen så är det bara att tagga jobb enda fram till onsdag nästa vecka, känner verkligen att det skulle vara skönt med semester nu, spanien bara viskar i mitt öra och det är inte långt kvar nuu! nejva hörs då.


Peace.






hahha fett gammal bild !



Malaga 2011.






















Tusen tals minnen och bilder orkar inte slänga upp mera nu, vi va ett team! fan vad man saknar !


4e året i rad, Jul jobb.

Härligt värre 4e året i rad som man får dela julen med dom äldre och jag tycker att det är lika kul ! för dom uppskattar det alltid det är det som är bäst med detta jobb. Fixat klart den där dryga tvättstugan nu och jag ska slänga i mig käk och sen promenera med min staff hon har så jävla mycket energi så det är sjukt av det. Längtar tillbaka till sommaren nu igen hon älskar ju att bada också.. Men men bara att vänta på snön som komme snart ? jag som har invisterat mig en ny goose jacka och då ska det komma snö också tycker jag, men skönt att det snart är dags att flyga till Malaga. Skulle vara så sjukt skönt att bara vara där och bo där, ja drömma kan man ju alltid !


PEACE.




pic från halloween, Tisdag.

Trött trött trött, men hade en överenergi till kille i morse fixade frukost och donade ! haha sen drog han till skolan medans jag somnade om, dock var de jag som drog nit lotten och fick tvätta idag ! jaja så det blir. Ikväll blir det hem till Mirka och käka lite sen bara ta det lungt eftersom jag fortfarande inte känner mig så pigg ! 2dagars ledighet från ena jobbet sen tidningen resten? skoj? hm jo money.


Peace.







Jobb, Träna och sjuk?

Jobbade kort dag idag, kom hem och däckade direkt i soffan vaknade senare av att mobilen ringde hade fått för mig att klockan var halv 8 på kvällen men den var bara 4. Drog i väg och tränade eftersom Posze är lat som vanligt, tränade på ganska hårt hade svårt att andas dock och senare helt torr i munnen men tänkte inte mera på det vi fixade oss och drog iväg och gratta svärfar och pratade om kryssningen. Men lite efter det så började jag att känna att jag fick ont bak i ryggen som att det hugger liksom, tror att det är en njurbäcken inflammation på gång, känner mig sjuk och har ont som fan,har precis bäddat ner mig i soffan får se om jag orkar att jobba inatt!


Peace.





Lite Love Love , Mr Posze.

Jadu Babe, jag vet att du brukar glutta in på min blogg, så jag kan ju skriva en rad till dig med, älskar dig Babe snart 12 månader och jag skiter i det hm så kallade x som ville sabba det i början. Jag vet att jag är allt för dig och att jag är den du älskar mest på denna jord, Damn kändes så skönt att bara skriva sanningen om hur det är liksom. Att det där svartsjuke grejen och så bara är över, jag tror heller att ingen känner dig lika bra som jag och din mamma gör, vi har kämpas oss igenom en del som inte många andra kan och det är det som har fått oss att bara kämpa på att inte ge upp. Vi är väldigt olika med endå ibland lite lika faktiskt. Jag ångrar inte att jag gav mig in i din kriminalitet men det var det som fick dig att sluta du fick mig att växa samtidigt som jag kunde få dig till en annan bättre väg i livet , som alla andra som kännner oss så är jag stolt över mig själv att jag lyckades att fixa att du fick det bättre och att du sjäv tog iniativet, Tjejer som du har haft som inte brytt sig om dom problemen är bara keffa för dom vet inte vad kärlek är, puss Babe !










Lite back in the days, !









Nästa månad är det närmare Blondie loooken igen, om jag saknar kommer aldrig aldrig att färga brunt igen !











Me And My Self !

Då var det Söndag kväll dårå, fars dag, jahapp käka tårta lira bingolotto men vaknade faktiskt tidigt dag Fredde och Kalle va över till oss igår, tror jag somnade runt 3 och Sebbe senare endå, så idag blev det städa handla och hämta paket min fina taklampa hade kommit riktigt gryyym! Syrran och Lars kom över en sväng, haha nu får du allt rensa ur garaderoben, men vad? skönt att ha kläder skönt att känna att man kan skämma bort sig själv efter det slit med jobb som man har haft. Känner verkligen att jag har saknar att jobba denna helg, när det blir lite mindre jobb så kliar det i fingrarna eftersom man är van att jobba, de är något som jag aldrig kommer att tröttna på ! hm religonen då? blev inte mycket med skolan som jag igentlugen måste ta tag i. I allefall om det ska bli en framtid. I morgon är det jobb och efter det träna som gäller måste hålla ryggen tränad då man jobbar med ett slitsamt yrke, efter det blir det hem till svärfar och fira hans farsdag, dock så fick vi lite glada nyheter idag nästa månad den 19 dec drar vi på kryssning med hans familj till Riga, ska bli soft ! nej nu slagga sen jobba ! 


Peace.






pysslet som jag fixade förra veckan.


Disel Doris i broddbobadet.






Behandling.

Det är skönt att slippa behandlingen av Njurstenen just nu, att jag är fri men dock kontroller eftersom bakterie stammen fortfarande växer, nu är det bara värdena och så som ska hållas koll på så man vet vad som är fel. Lite bilder

















Pandora Berlock.

Lördag sov ganska länge idag efter att jag hade jobbar inatt vaknade först kl 14, somnade om och vaknde halv 7 fixade käk och Freddy kom förbi oss och snacka lite, får se vad kvällen har att erbjuda. Iallefall siter och kollar efter ny berlock till mitt Pandora armband jag vill ha ngt som har symboliserat styrka och hopp detta år eftersom man har gått igenom ett ganska stort projekt. Ett projekt som inte någon annan skulle ha orkat med, mycket saker som man har förlorat men så är det om man hamnar i fel vägar, jag har iaf med förra året lärt mig, att jag är jag jag skiter i vad andra tycker om mig, jag mår inte dåligt över mitt förra liv elle något annat, jag har fått skinn på näsan eftersom jag vet att det inte är alltid är fel på mig och att jag faktiskt också kan vara bra. Jag har insett att det finns ett liv, lev för dagen och njut ! så är det . Nu ska jag mysa med Doris och sen fixa mig i morgon är det iallefall Fars Dag !


Peace.










Bubbelroom, passade på att beställa lite kläder.






och sen så klart till min Babe





Suuugen på att ?!

Göra mycket faktiskt , i Måndags fixade jag i ordning ett lite lugnare tränings pass på gymet med Pia eftersom jag fortfarande går på utredning på njurmedicin för att jag sväller och samlar på mig vätska i kroppen, Lungorna och hjärtat pumpar inte som det ska så benen blir tunga vätske fyllda och lätt blåa, och så klart blir man sjukt trött av inget och svårare med andningen, men en del i processen i sjukdomen. Fick iaf ett svar från urologen att jag just nu är stenfri och jag skulle tänka på vissa saker för att hålla mig piggare! positivt jatack. Sen då jo jag har haft funderingar hit och dit letar ju för fullt upp med att leta en bra insatslägenhet, jag kämpar på med jobbet för att bli kvar till omlöggningen i April, men jag är endå lite lätt sugen att starta eget med lite ideer som jag haft och andra sidan säger en annan att plugga högskola och skaffa mig ett bra betalt jobb! men shiit så känns det man känner att man börjar bli gammal 23, och man vet inte reda vad man vill liksom...


11.11.11 De du, Sarah Elvan Mona Lisa.

Jahapp idag är det den 11.11.11 haha, på jobbet kollade jag på klockan och den slog 11.11 alltså, 11.11.11 kl.11.11 och jag passade på att önska mig ngt, eftersom jag är ju nummer 11 i familjen och heter Elvan. Nog med det jobbade idag en kort dag riktigt seg var jag kändes som om att jag skulle somna vilken minut som helst, hatar detta väder det får mig verkligen att bli bitter, men iaf hem och hämtade Doris drog ut till Broddbo badet där man alltid har tillbringat sina dagar i sitt tidigare liv och där hudnarna varit och lekt , Mixie, Lilo, Nella , Kira , Thea och Doris. Många hundar det ! även fiske turer min första aborre, ska ta och leta upp en bild och slänga upp den! Sen hem och tok städa lägenheten topp till tå, ledig helg vad jag vet nu, men tidningsjobb inatt hemtjänsten från Västrås hade ringt också har ju inte direkt lärt mig deras boknings system. Denna helg blir iaf vit, kanske bio i morgon? iaf plugga till mitt prov och ikväll kommer svärmor på midddag sen blir det till att somna till en bra film !

Peace.


vet du?

Det vet inte jag heller, det enda jag vet är att jag är världens tröttaste och latasde brukar jämnföra mig om hur jag var för ett år sen, hur jag tränade och fixade med mig själv, nu då? jobbar som en tok och pluggar och man är helt slut sen efter det, men jag tänkte dra mig till gymet i morgon man blir så jäkla höst trött ! ska bli super skönt att dra till Malaga sen så har vi bokar semester i Sälen i slutet på Mars. Kommer att bli skoj dock har jag ju aldrig stått på ett par skidor, menmen ! nej nu ska vi knalla till svärfar och sen jobba!





Tänk så tiden bara rinner iväg, den 31 dec detta år är det ett år sen som jag började att träffa Posze, och hur var det inte då? som många andra säger hur skulle det bli ? och hur skulle det fungera? och idag så är man hans stora kärlek. Jadu, dom som inte trodde på oss, där ser ni!


Kommer du ihåg ?.. Newkid

han är så jäkla bra, ! det är söndag.. Lördagen vakna fixade hemma drog till Uppsala stad till Farmor och farbrors grav med pappa och mamma men innan så va vi på en liten tripp i uppsala pappa visade sina barndoms vägar vart han varit gjort lumpen och suttit i finkan. Haha den galningen vidare till några affärer köpte lit rosor som jag skulle lägga på min brors grav i Örsundsbro. Tårarna föll på mig och på pappa varför ska det kännas så hårt? nåväl vidare till syster Lindas grav i västerås, sen vidare till minneslunden och tände ljus för resten, det var faktiskt mysigt att bara vandra där, kollade även in i kyrkan. Vidare hem till stan fixade sig och sedan käka och vidare till Ellis Halloween fest med Freddy Calle och Jocke. Efter det Hotellet, bra och dåligt spåra dock ur, sen träffa Feddy vidare till minnes lunden och tände ljus för Ramme. En jäkla saknad av en människa som dom andra säger man bara väntar på att han ska få komma tillbaka, vi satt där alla vi tre jag, Sebbe och Freddy. Vi saknar dig! vidare drog vi till jakan där spårade det också ur kändes som en fucked up kväll, och jag bad om ursäkt för mina fel och jag vill att ni resten att ni ska veta att det var roligt att umgås med er jag tror att jag och sebbe har lärt oss att man inte ska dricka om man haft en dålig dag. Men nåväl söndag, vakna sent svärmor bjöd på mat och vi slappa där, ligger nu hemma i soffan med tända ljus snart dags att dra iväg och jobba ! ennu en ny vecka tiden går allt för fort!, älskar vännerna som små äkta och Sebbe.


Peace.













Det nalkas helg och Halloween

Veckan stack iväg, måndags jobb i västerås, avslutade mitt vik sen ringde dom och jag blev förläng glad som tuuusan! jobb i stan idag, schopping i fullerö igår med sis, mam och sebbe måste ju fixa bilder på lyan precis som jag vill ha det ! dock vann jag inte budet på lägenheten idag, har vel missat de? jo ska köpa lägenhet har jag bestämt! har alltid velat haft det så de så. Annars helg snart skönt ledig inge skift jobb alls bara fira Halloweeen med sebbes och min familj sen blir det gravarna skippar festandet, pallar inte människorna ute. Slänger upp lite bilder på mig som sliten människa dom senaste månaderna.








Upp och ned , ned och Upp så kan livet kännas ibland, just så med bilderna också, ha mål tro inte för mycket skit i vad andra tycker och tänker om just dig. Man mår bara mera dåligt av att veta vad andra tycker om en, jag skiter i det jag är jag, acceptera mig för den jag är och man kan inte vara en annan en den man är, det man levt och gått igenom är en del i livet. Dom människor man inte tycker om gör man det inte, dom människor man älskat finns alltid där inne, även om du inet känner så, så kanske jag ibland känner så, det vill jag att ni ska veta dom som sårat mig, dom som berört mig och dom jag stött på i mitt liv.