Gamla tider !


Jag och Elli.

Dansade som tusan ute på hotellet igår, dock nykter och hon drack. Skulle ju jobba idag men hu gick det då? ställde tillbaka kockan som man skulle göra och ja vad hände ? jo mobilen ställde också om den igen, så blev ju försenad och dom blev arga så det blev inget jobb. men alla kan vel göra fel ? inte bara jag liksom. Igår när vi var ute så var det okej i början tills man träffade människor som man både saknade och hatade, pallade inte och drog hem, hem till mitt andra liv, det där med krogen är inte jag och det kommer aldrig mera att bli så igen ! Nåväl innan utgången igår så va vi till Linnea och Lars och käka älg stek och hade det trevligt ! idag blir det plugga ska jobba inatt och i morn !Ibland så saknar man dig, men det är inte ofta !

Lördag !

Helg helg, veckorna bara rinner iväg har varit sjuk förkyld fram och tillbaka bli ju så när man jobbar i vården. Idag vet jag inte vd som händer, äntligen en natt på en vecka som man får sova, kanske titta förbi Elli eller syrran, har ju inte fått klart för mig om det är halloween firande denna helg ? ja det återstår vel att se ! i morgon är det jobb och pluggande som väntar iaf lite inredning på lägenheten också, funderar på att öppna eget.. men sånt somjag tycker är kul känns som om man har många drömmar som svävar runt en men man kommer inte underfund vilken tråd man ska dra i, kanske blir man kvar i Malaga, öppnar eget? ja vem vet.


skönt at känna den känslan att man inte bryr sig om vad andra tycker om en, att man liksom kör sitt egna race det gör en lite kaxigare!


Habla Espanol?

Snart börjar min Spanska kurs! fett kul, den 12e januari till den 19e januari 2012 sticker vi till Malaga igen. Om jag längtar dit ? ska till Ikea som ligger i Malaga och söka sommar jobb, ganska sugen på ett omväxlade liv.

Jag som brunett !


wooooorking girl !

Jag tränar på i min egna takt så som jag aldrig tidigare gjort jag jobbar för fullt dock gick ju inte tentan i skolan så bra så det måste man vell finslipa lite på ! jobbade hela dagen idag, känner att jag kommer att sakna jobb kollegorna nu när man får gå som tim vikarie igen. Vidare hem till gymet, mat hos mamma och på hem färden så träffade vi Zacke och Freddy fixade planer till att åka till Karlstad och kolla in Ramis grav ! hm ja vad mera? kanske dags att sussa lite nu!, kortfattat men vadå allt rullar på liksom.
Tappat lusten?

På att blogga? hm man vet ju liksom inte vad man ska blogga om, dagarna är ju densamma som den andra klart att man ibland saknar lite krydda på det ! men lite uppdatering till dom som orkar att by och läsa, kämpade på på gymet igår riktigt jobbigt att komma igång, över den där tröskeln eftersom jag alltid har varit tränad förut men ska bli skönt att komma i form igen ! började mitt nya jobb i tisdags också, nuhar man lite mera ställen att jobba på, hann då också att träffa Jenny en gammal arbetskollega från Attendo tiden i Västerås, stackarn höggravid och så ! men kul va de. passade också på att träffa Malin igår, somnade mitt i en mening när hon skulle prata haha blir ju så om man jobbar mycket! hm ja mera då mitt kära syskonbarn fyllde 18 i Torsdags så det blev kalas ikväll böir det lungt för i natt blir det extra jobb på tidningen i morn blir det städjobb med mamma ! dom åker ju till spanien snart så jag måste sköta företaget ! nåväl, det jag hade see ya soon!


Härliga tider !

Dagen har varit underbar, schoppat med mamma och Polen saker till hemmet på chilli franska liljan måste fixa bilder ! schoppat till Doris, täcke koppel och lite annat, även beställt ny vinter jacka goose såklart ! beställt hårvårds saker också, nu blir det mys med bingolott sen tagga skift jobb 6 dagar på raken nu, röntegn också ska bli kul att se hur min njure mår efter alla omständgheter hann med att vara med Doris på jobbet alla gillar henne verkligen och det är bra för dom äldre. Igår va vi till Björklinge till pappas släkt och firade Nanny som fyllde 90 år, tänk vad minnen det sprids när man åke in i Uppsala, om dom minnena bara kunde få leva och blomma varje dag så skulle jag må ennu bättre ! nåja, älskar denna dag iaf  !


peace.


guzz, and me

Posze / Dorran


Ledsen tjej innan hon va in till vetrinären, men nu pigg tjej !


Doris och Blaze
sådeså.

Känns som om veckorna bara rinner iväg? oktber redan? javisst ! fredag bestod av jobb, jobb och jobb träffade Tara en sväng och inhandlade lite saker, Lördag min bilnyckel gick av så kom inte till jobbet, jag och posze drog till västerås och fixade och passade på att kolla lite, senare på kvällen blev det powerwalk med morsan och vovvarna! stötte på människor som snackar och glor bakom ryggen kastar kommentarer, men vet du vad? jag bryr mig inte så fortsätt du då har man bara något att le mot :) hm söndag idag började 7 hemma på rast städ, powrwalk tillbaka till jobbet igen, förresten kolla biljetter till Spanien ikväll kommer att bli riktigt skönt med semester igen !