Jag hatar

Jag hatar empatilösa människor dom borde inte finnas iaf inte i mina ögon och det är sällan eller nästan aldrig som jag känner en sån känsla att jag kan hata någon men fan när man beter sig som du gör så blir det så! jag kan bara säga att jag hoppas att du själv råkar ut för exakt samma sak och då ska jag inte vara naiv utan jag ska bara le så mycket skit som jag fått tagit från dig?! och du kommer tillbaka och ber om ursäkt och säger att jag va de bästa och bla bla jaha? men varför är du med den du är då? varför gjorde du de val som du gör om du älskar mig och jag va din "big love"? nej just det ! du är som du alltid har varit jävligt tragiskt, jag skulle fan inte göra så som du gjort mot mig snacka om idag att jag är glad att du inte finns i mitt liv längre.

jagvilljagvilljagvill också.

Jag vill också ha en bubblande känsla att ha någon att krypa ned med att somna in med, dela problem med skratta och gråta med men vad hjälper det här och nu? ibland saknar jag det som jag hade förut med hundarna man kom hem man hade aldrig ensamheten man hade någon som saknade en, någon som skrattade med en, någon som grät med en? men vet ni vad? jag saknar inte det eller dom personerna bara i mina minnen som får mig att le dom minnen som fick mig att andas just för stunden, för jag tror att man måste finna sig själv först innan man kan älska någon på djupet igen och det har bara funnits en som jag gjort det med men jag önskade att jag en dag kommer att finna en annan som känner likså för mig, har lagt ned att söka eller att förstå mig på varför som det är? jag kollar på Dorran och skakar på huvudet för i alla sammanhang och ensamheter så är det alltid hon och jag på slutet om jag inte hade henne då? vem skulle jag gett kärlken till? känns som om att kärleken ibland är en slags drog men klart att man saknar det där lyckan hm, ja lyckan kanske i mina drömmar. Men varför gör det mig arg för att du har det bättre en mig? jag som bara ältar men som jag alltid säger
Har Man Allt För Många Motgångar Så Finns Det Tusen Framgångar :)
godnatt folket.


kan jag, kan du, kan vi?

Min fasad är stängd det finns inte längre känslor som väller ut jag tänker inte på dagarna jag fokuserar heller inte på att det faktiskt fattas något. Jag fokuserar heller inte på att mitt liv bestått av tvister dom senaste 6mån utan det kan påminnas av mig själv ibland när gamla minnen kommer upp. Men när dom stunderna kommer då känns det för stunden, jag hatar att stänga in mig men kan inte kontrollera det själv utan gör det medvetet av att det inte längre ska göra ont, för jag är glad att jag ler även om det varit outr med exakt allt. Jag älskar heller ingen just nu jag har lärt mig begreppet att älska aldrig en annan som inte älskar dig tillbaka eller gråt heller inte över någon som inte gråter över dig. Tänk heller inte på någon som aldrig skulle tänka tanken om dig tillbaka. Jag kan säga att ibland vissa stunder så saknar jag mitt gamla liv, men det är minnen nu och jag är bara glad så länge den personen också har det bra, det är det viktigaste just nu min planer? jag har inga kvar jag är på ruta ett igen och jag funderar och fokuserar och tar en dag i taget att sätta upp för höga mål och krav bryter ner en alldeles för mycket det är just då i den sekunden som man hoppas på så sjukt mycket och när det inte blir som man vill ha det så känns det fruktansvärt som om att kämpa mot något som finns i en som senare dras mot ens vilja? ja ni vet kanske dom som varit med om det hur det känns? jag har också lärt mig att inte klaga längre bara rycka på axlarna och skingra mina tankar i sopp högen inte grubbla på varför? när? hur och var? jag tror att allt har en mening med allting och just därför så finns glöden mot nästa steg, det steget som jag ennu inte vet vart det finns. Men som jag alltid brukar att säga gamla som nya i mitt liv dom minnen som jag haft med er finns alltid där och varje liten sak har betytt något även om vissa personer kanske inte tror det, för alla är vi unika och alla har ett unikt värde iallafall i mitt liv och mina val. Dags att dra sig tillbaka till verkligheten.ciaobella!

Jag lever, Jag andas men är jag fri?

Det flyter på året rullar iväg och som vanligt så blir det nästan bakslag på allt? måste jag nämna vad? men bara för att det är ur bilden just nu så kommer det att bli en förbätring för inget kan bara försvinna sådär. Hm jag har fått en inneboende lärt känna lite nya vänner och Doris skaffat kille, haha Terror ! jag har börjat att jobba halvt som halvt i uppsala och ja vad mera ? det kommer i ett senare inlägg !
Bästa Linda ! 

 

Ciao Bella !


Fuck feeeeeelings !
 

over and out !

 


Hemtjänsten.

Jag kunde knappt sova inatt och jag vet inte varför kanske för att man är van att jobba natt? men låg och drog mig och sen så va det bara att knalla iväg till jobbet och bilen stod ju inte på parkeringen utan en bit bort och det värsta med allt va att det va så sjuuuukt mycket snö inte plogat någonstans så jäkla drygt bara hoppa på bilen och dra bort allt snö usch fy och blä vad jag hatar snö igentligen. Nåja kom i tid till jobbet gick och hoppades på att få åka bil och det fick jag med haha ingen hade ju plogat så jag fastna självklart kunde inte ens öppna bil dörren haha skrattade för mig själv jävla tur dag jag har idag då? inte bara med det men lyckades ha sönder min vinterjacka också? haha fyfan, men bet ihop hann med att hämta smörgås tårta hos Lisa och käka sen bara jobba igen och sen va jag så trött  efter att jag hämtat Dorran så jag somnade på Polskans soffa och vakna av att det va mat igen, alltså all snö tok verkligen alla krafter aldrig varit så sur som jag va, muttrade och surade men det gjorde saken lite bättre att jag fick manikyr hemma hos polskan lite ansiktsmask och varm dryck så va man på fötter igen! haha så nu ska jag bara kasta mig in i duschen sen dra hem till Mia och sen ska vi styra upp kvällen kanske hinna med lite pluggande också varit lite lat med det? och i morgon fyller älskade Diesel Doris 1 år, fytusan vad det gått fort ! min fina staffe! hm.. en sak till som gör mig så jävla arg kan inte alla ni fatta att Erik är en ending story? finns inget kvar inga känslor inga tankar så kan ni ge fan i att förstöra i mitt privatliv tack? jag trodde att det fanns mognare folk en det bara för att man har haft ett x måste det betyda att det ska vara släpandes resten av livet? så ge upp finns inget att hämta det är ett avslutat kapitel, nog med det ha en bra det ska jag ha.


Seeee ya wanna be ya !

2011 är det elvans år?

Jaha nu va 2011 här då, fick ju inte spendera nyåret med den jag ville spendera det med men fick spendera det med storebror, Becca , Marco , lakeraren eller va du heter ? ! och Kim. Käka mat och snackade lyssna på musik och drog ner på stan vid 12 och träffade lite folk, delade glada miner och minnen och firade in det nya året så va det med det sen tröttna jag och gick hem eftersom jag ska upp och jobba kl 6 och sen när jag kom hem messa Elli, fan hann ju inte och träffa henne heller det som jag ville göra ! men som vanligt blond och seega jag så jag måste hinna med att träffa henne någon dag jag tror att vi har bestämt i 100000 veckor att vi ska ta en fika men kommer inte till skott? men haha när vi jobbar så snackar vi skit, pratade även med Lisa nu på kvällen Dorran va lite rädd för skotten men jag hoppas att hon lär sig. hm.. sen då kan 2011 va elvans år? skulle ju vara skönt om mitt liv fick flyta på nu efter alla jävla ursäkta mitt uttryck men otur som jag haft nu sen i augusti 2010. ? har lämnat allt bakom mig och vill verkligen inte minnas det heller igen, eller jo jag vill minnas det som fick mig att må bra dom stunder som fick mig att le och skratta och fick mig att känna lycka, tänker jag bara på det utöver det som bästa "vännen" och allt annat så hamnar man bara på fel spår igen och det vill jag absolut inte ! så nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lugn musik och sova en stund, bara få fram mina tankar och drömmar som jag vill ha i detta år. Hoppas alla andra fick ett bra nyår och jag tackar dom som ville fira det med mig.

Godnatt.