me and myself


älska livet som att du älskar dig själv.

iLåt dig att få stanna upp, att andas att tänka från januari 2011 en genom gång, träffade en människa som jag blev förälskad i med ett stort missbruk och liak så omgivningen en pressad situation bara någon månad innan ny separerad från den stora kärleken som man levt med i några år, tuff tid insjuknade svårt på våren tog ett tag att komma tillbaka jobben pendlade och pressen blev mera och skolan lika så. jag gav mig in i ett liv som igentligen inte var jag "droger" efter en del upp och ned gångar så splittras vårat så kallat gäng efter våran semester i Malaga. Jag satte ett krav tillmin kärlek vill du vara med mig så får du välja bort drogerna och satsa på ett mognare liv vilket ledde till att allt splittrades jag förstår att jag var en del i det men lika bra så.. inget blev som jag tänkt för en missbrukare så kan man inte bara sluta! då kom det onda ett hårt halvår som jag trodde att jag skulle gå under men jag höll mig fast i svett tårrar och ensamhet. Våren kom ennu en resa till malaga och ennu mera problem med folk som trakasserade om gamla problem , mitt upp i det så skiljde sig mamma och pappa och vips så var jag där blödande magsår och en livvskris som fick mig att nästan offra mitt egna liv... Just nu i detta skede.. ska ni veta att innan dessa två år så finns de en sorg av en storebror som också gick bort, så inte konstigt att det kom som det kom? men jag är sotl att jag är jag.
 
 
 
 
 
 
 

Random , det finaste som finns <3


jag kan, jag hoppas och jag vill.

Idag är jag lycklig ! jag känner mig bra idag och jag ler för den jag är idag. Jag känner mig omtyckt av dom som tycker om mig och visar revir mot dom som försöker bryta det bra i mig. Idag är en dag som känns jag klarar allt jag är stark jag vet vem jag innerst inne är, visst är de en skön känsla? sitter här i soffan ny duschad ska iväg till jobbet med doris på besök sen vidare med camilla på tjej kväll i plushuset i Avesta ! så jäkla mys. Man behöver unna sig ibland att känna att man är bra! Love it, don´t drop it.
 
 
 
 
 
 
jag ska aldrig mera göra dig besviken detta är jag för några år sen, sån jäkla bra tjej jag va stark och de är där jag är på väg nu, att minnas hur man är men jag lovar er att befinna sig i en livsskris är stort för er som aldrig varit där, man tappar botten man tappar topppen man tappar allt. ska dessutom skriva ut en novell här.
 
 
 
 
 
 
 
 

im with you...

hatar att sakna i bland att vissa dagar stannar man upp, jävlar ! de där gjorde ont och de är saknade jag .. de där drömmer jag om och de där vill jag ha. Alltid när man känner sig arg och ledsen så finns det alltid en fyrbent där känns som att hon känner på sig eftersom hon varit så mot mig hela veckan ? kanske känner sig djur på när man är svag? finns så jäkla mycket som jag vill men de är stopp just nu.. framtiden snurrar just nu känns det som varfrör? lite tur nu tack !
 
 
 

ska träffa en gammal vän idag

japp ska fika med J när hon hör av sig. Känns bra att få träffa gamla kompisar eller vad ska man säga? fd ovän i onödan. Det är i allafall ett positivt i livet att de går bra med vännerna och att man känner att innerst inne att det löser sig med allt? klart att det finns press för oss vi vikarier vi behöver ju också få in våra timmar och pengar varje månad som alla andra. och det är inte alla som lever med en sambo som har en inkomst det kan bli tufft ibland !

hatar allt ibland

ständigt och jämt ska man få känna på hur otur man har i livet ? och nu då? jo de finns inge vikariat längre så nu kommer man att bli den där timmisen som jagar tim jobb upp kl 7 om dom ringer hatar att vård jobbet ska vara att få ett fast jobb? krävs att jobba i många år och jag är uppe i hm.. 5 nu? jaja bara att kämpa på att söka andra jobb kanske är bättre att satsa på att blugga vidare till sjuksyrra ? men där gäller det vel samma sak ? ATT jobba i 10000 år för att få tjänst ? jaja.. kan det finnas något positivt ? snälla.

hurtig!

nu när man börjar att må lite bättre så har jag och camilla börjat att gå 2 mil om dagen ! bra gjort av oss och här är  en bild på en trött vän :)
 
 

indraget körkort

4 tusen i böter indraget vet jag ännu inte en . Suger! Jaja måste vel ha otur någongång i livet...

Älskar min fina v70 N !
 
hihi ;)

jag känner mig död idag.

jag är helt slut jag och camilla bestämde oss för att varje dag gå 2 mil och det tar ju sin tid och jag kan lova er fytusan så ont det gör i kroppen när man vaknar upp! 2 lediga dagar att soooova! dagens planer är att träffa Jannica dra på möte hos terapueften och sen promenaden med camilla, kan lova er att när man är deppig och mår dåligt då ska man ut och gå prata av sig hoppa runt dyga vad som helst, efter det så kan jag lova att ni känner er glada och uppgraderade med en ny energi !
 
 
 

Jobbet rullade på men..

Jag hade full energi på jobbet fram och tillbaka, men dock inte mina tankar det finns något som gör mig olycklig men jag vet inte vad, som pricken över iet. Ibland gör det ont att bara vara jag att se ens familj splittras det gör ont men bara att kämpa på att bita ihop. Innerst inne så är nog alla människor starka på ett eller annat sätt. Men jag vet nog inte vart min starkhet är eftersom mina tankar maler iväg. Idag har jag varit behandlad i 2 månader jag gör saker som jag inte gjorde innan, jag tar mig upp ur sängen under min lediga dag. jag tar en promenad, jag kollar mig i spegeln, sjukt eller vad? men så kanske vi människro regerar om vi befinner oss i ett trauma som tar hårt på en. 2 dagars ledighet spenderas med att träna ska till den där braiga terapueften i morgon som är specialiserad på kvinnofridskränkning som sagt vill inte gå in så djup på det ämnet men dom senaste månaderna har varit dem jobbigaste på bra länge och jag har fått kämpa mig hårt att komma tillbaka, tack vare mina underbara jobbar kompisar på Lindgården , Jannica och Freddy. några men få bra som små, man behöver inte tusen runt sig för att lyckas det är inte statusen utan det viktigaste är att vara med folk som får en att må bra i livet.

Utkast: Sep. 02, 2012

vet ni ? att få en förklaring på att man inte är psykisk sjuk och att man inte är mano depressiv känns skönt att man får en klapp på axeln och läkaren säger att jag befinner mig i en kris, kära ni andra finn människor i eran omgivning som är bra jobba även om de är tufft att gå till jobbet de stärker dig eftersom du kämpar för dig, fixa lägenheten så som du trivs och gör dig glad, skit andra vad dom tycker om dig, du är bra som du är alla har en god egenskap

my home

 


 
 
älskar min lägenhet dock cp bider för min mobil är kass !

random


oj länge sen .

vad ska jag säga ? tabletterna har fått mig på fokus i mitt liv och jag har fått mig två underbara vänner runt omkring mig. klart att man saknar vissa saker i livet som jag ennu inte har klarat av att uppnå. jag och camilla tog bilen till ullared och det var härligt att bara komma iväg må jag säga, jag är lite starkare tack vare av andra männsikor som varit där jag var. den hemskaste tiden i mitt liv men endå att släppa de som gör ont att släppa taget av det gamla och hoppa vidare. Det fanns en tid då det kom upp människor i ens liv som man saknade, men jag har på ett sätt lärt mig att lägga det åt sidan och förstå att gamla saker aldrig kan bli så som man ville leva det.. just då skulle man ha tagit vara på dom fina stunder även om ovissheten och fienderna står bakom min rygg så finns det djup kärlek till de även dom som lärt sig att hata mig.