Monday!

Shiiit va trött jag va i natt då jag skulle jobba hade till och med mig Doris till jobbet och hon sköter sig braa! duktig staffe de där, men usch så kallt det va i morse när vi skulle gå hem bäddade ner oss i soffan och somnade vaknade kl 17 på em middagen haha ! det behövdes verkligen knappt något sova förra veckan händer alltid saker men det är ju bara bra det ! varit en lung kväll hälsade på Mia och sen glodde tv hos Pontus och Blomich va också där.. Så nu sitter jag hemma och softar fixar lyan och grubblar jag på att jag vill starta eget kanske något med heminredning.. det är ju ett intresse och det finns ju i familjen men vem vet skulle vara nice iaf ! plugget i morn sen stan och träffa Mia och ta en fika och kolla runt liite ! nu dags för mys med Doris.
Att älska livet igen är nog det bästa som finns, att känna lycka
varje dag man vaknar är också det bästa som finns
fånga dagen !

SöndagSöndag.

Söndagar hm, inga roliga dagar sådana dagar som det bara inte händer ett skit har varit hundvakt åt syrrans lilla schäfer valp Carlie han och Doris har lekt som tokar ! haha drog hem till blom och käka pizza känner mig sjukt seg idag.. och blom och anton är på akuten med bloms käke stackarn inte lätt de där! så nu ligger jag här i soffan softar och lyssnar på musik, känner ensamheten men tur att Doris är här iaf hur skulle det annars vara? inatt blir det jobb igen pappsen ramlade och slog sig häromdagen så han är inte så pigg så klart att man ställer upp att jobba då! sen i morn är det måndag igen, sjukt vad tiden bara drar iväg sista veckan i skolan och sen så börjar min nya kurs hoppas att den är lika intressan som geatriken va, sen då? ja kanske dags att söka nya utbildningar till våren så man kommer vidare som man har tjatat om hela tiden men men, får se men det delen.. Nu då? jo ska pallra mig tilll min syster dotter som fyller år, sen då? inte vet jag känns som om jag inte vet så mycket.

Ciao
Ibland saknar man dig sjukt mycket lilla galna Thea Thequila  ;,)

Sarah,Mia&Charlotte

Jag är lycklig, jäkligt lycklig jag älskar mitt liv och dom personer som finns runtomkring mig ni är sjukt bra! trodde inte att lyckan skulle komma igen, men som sagt den kommer upp och ner? men jag stormtrivs med det som är just nu, ensam singel okej men what han finns ju där någon dag han den rätta han den där speciella. Från det ena till det andra kvällen blev sisådär bra full rulle hemma jag charlotte och Mia jag blev fullast anton snäll som han är kör mig till Ransta där jag glömt min plånbok, jaja brudarna drog ner på stan jag hem till blom jag kände att fyllan tog tag i mig och jag mådde piss, somnade hemma sittandes i Bloms kök haha kl 22 vaknade upp 02.00 av missade samtal och mess ingen hottan för min del haha, blom hade åkt på stryk ovanligt? blodig och ont i käken stackarn så va bara att glida ner på stan träffa folk och snacka med den spciella personen som får en att må tok braa! så nu sitter man hemma njuter av att kolla på snön ska bädda ner mig i sängen sen hämta min älsklings Doris i dag och även ha Charlie hemma här syrrans schäfer valp! mys på de, sen kanske ha mys med brudarna? dom där bästa jag älskar er nej sov gott fan !
Och du Peter Andersson? Jag älskar dig bror du gör mig
stark du hjälper mig att finna lycka under som svåraste
stunderna här i livet, jag älskar dig idag i morgon och föralltid!

Never Ending Story?

Hej bloggen, eller hur ska man skirva? jag lyssnar snart sönder mig på Medina - Sagolik den är så sjukt bra jag trallar runt och tänker på dom bra minnen som har fått mig att må bra, dom minnen som har fått mig att blivit starkare men kanske också sådana minnen som kan få en att sakna lite av det som jag ville leva i, jahapp några dagar har gått lättnaden finns, men klart att man tänker på det litegrann, men som sagt så fort man har saker att göra så hinner man inte att tänka eller att fokusera så mycket. Kanske lika bäst så? vad vet jag..Jag hoppas att jag någon dag kan finna det jag söker här i livet, att dom målen som jag vill bara kan uppfyllas? att min ensamhet kanske kan delas med en tvåsamhet det är drygt att vara ensam men kanske bäst det med? finns många tankar som får mig att grubbla ibland, men ibland så är det bra att grubbla också.. Vissa frågor kommer att få ha sina frågetecken kvar och utan sina svar, men kanske kommer dom också? ibland är det bara skönt att drömma sig bort precis som i ett sagoland och i en dröm. Med tiden så kanske allt bara blir bra lev för dagen, vem vet.. Never ending story?


De är sådär de.

Tiden bara rinner iväg och den kalla kylan är här snart december och för ett årsen så trodde man inte att man skulle leva som man lever nu, men vad gör det? bara att gilla läget för bättre tider kan ju vara på väg, eller ja mina mål är ju på den fronten iaf, sitter just nu och pluggar sista provet i geatriken i morn sen på nästa kurs handledarkurs sen om 14 dagar så är det slut med skolan och då ska jag söka nya kurser har även jobbat som en tok med Ransta distriktet och sen även lite i vård och omsorg så nu är det lungt till den 13 dec igen för då drar dom iväg ett halvår igen tråk men kul för mig att få jobba. Sen så drar Jajje nästa helg tiden går ju så sjukt fooort känns som om alla bara drar och man sitter här i stan och funderar på vad man själv ska göra? det blir vel sälen annars så blir det jag och Dorran denna tråka vinter det känns som om att denna vinter kommer att bli den tristaste ever? vem vet kanske så dyker det upp nya möjligeter för att sakna är ju det värsta som finns, men som sagt man få fokusera på ngt annat så går tiden lite fortare! neeejva dags att fixa lite Blomich och Anton är på ingång sista jobbet i trappen sen så är det fiiixat !
My tattoo som ska göras klart !Det drar ihop sig men finner lycka iaf !

Det drar ihop sig snart så drar jajje till Sälen bra för han och tråk för mig, men det kommer säkert att funka finfint! kanske inte hinner ses så ofta men ibland så, snacka om vad veckorna rinner iväg hanbollsmatcher med fam. Larsson eftersom Jajje själv spelar och sen att hans storeror Rickard är elit spelare i guif eskilstuna men som sagt jäkligt kul när man börjar komma in i det, men det bästa är ju att han har en sån otroligt bra familj dom bästa och är alltid lika glada :) kollat ny lya också så det blir flytta snart igen också men det kommer att bli bra man lär sig liksom av sina misstag med vilka och vem man ska umgås med, och som nu är jag som lyckligaste när alla problemen är borta, det blir ju så när man har sjukt bra vänner runt omkring sig samtidigt som man har sin finaste Jajje och den bästa familjen, men inet nog med det att skolan funkar sjukt bra att man klättrat sig upp till MVG haha :) och nu idag så kom snön också får se om dorran hatar den lika mycket som jag gör, inte så speciellt kul att jobba natt med detta väder men men bara att gilla läget och hoppas på att Jajje&Jag drar utomlands sen när han kommer hem fårn sälen skulle ju vara riktigt skönt med semester, hm sen då? missat något? nej det tror jag inte jag är lycklig och den känslan har jag saknat jag trodde aldrig att jag skulle finna den igen, skönt att känna självkänsla och frihet och det som varit förr kan bara kastas bort för det nya är på väg! nu måste jag blicka tillbaka till pluggandet igen bloggar senare igen!