HAHA!

Jag älskar gårdagen men älskar denna dag betydligt mycket mera, så HAHA på er själva ni, tyckte att det var rätt kul och en lååång sovande natt festen var riktigt nice igår, bra folk och bra stämning ! senare hottan och ja det var trevlans det med ;) vidare hem till Jannis och pussade på dorran och snacka lite skit, sen hem till min sovandes älskling som fick i sig lite för mycket och som sov så gott i min säng, härligare värre! så vart soft idag Jannis&Jajje har varit här, sen drog vi till Blomich slappa i soffan medans Jajje drog hem en sväng, så nu ikväll blir det bio saw 3 i 3D kommer bli myspysan, så inatt är det bak to work igen, haha! i morn blir det gymmet om inte värken sitter kvar ska bli skönt med ett läkar intyg i morn också, wiiih ! nej nu måste jag fixa i lyan tack och bock för både dom extremt dåliga männsikorna och dom som är braiga, fuck off om ni hatar mig jag skiter it för jag har allt jag behöver!









See ya !

Vart kom den där styrkan ifrån?

Hm måste mog vara av alla braiga människor som finns och min fina fina Jajje? det kan jag tro dom som gör mig lyckliga..Vissa stunder kan allt kännas meningslöst och då bara exploderar man som ett litet åsk moln men efter dom tårar faller så ler man bara, att blicka tillbaka idag i det förflutna är som en erfarenbok som är skriven av en bra författare. Det gör inte ont lämgre det finns ingen saknad i det lämgre, finns heller inget att grubbla i längre för det finns så mycket nytt som är påväg och som händer, skolan går sjukt bra för mig nu har jobbat mig upp till VG och MVG vilket känns sjukt bra! jobbar för fullt med natt jobbet och tim på uska städ jobb lite då och då, det flyter på och jag bara ler för mig själv, från botten till toppen? måste säga att jag är småstolt men måste aldrig glömma bort att det aldrig kan vara fel i bland att bryta ihop det gör en bara starkare! från det ena till det andra, jobbat nu från 8 i morse så nu blir det västerås och schoppa med min fina, myspys kanske bio ikväll också? sen jobba natt och sen ficka jag joba i färnebo i mornbitt, skojskoj! så nu ska jag kasta mig in i duschen önskade att dygnet hade flera timmar skulle underlätta lite då!










Tack mina fina vänner och min bästa Jajje för att ni gör min dag!



Just the way you are!

En idiot kan det förflutna vara man blir så arg men slösa tid på det? igentligen men igentligen inte för den skulle ju inte fatta ett skit iallefall! har varit ledig i dag slumrat länge eftersom i morgon ska det flyttstädas i en lägenhet sen startar mina 14 dagars vikariat på tidningen så man var tvungen att somna till lite ;) så i morn är det fredag, jobb money hoppas jag så man kan schoppa bio, sen lördag festfest Hannah min vän kommer fest hos Elli fett kul ! Hottan sen efter det röj ska det bli och jag ska skita i dom som får mig att må riktigt sämst ! får se om Simone och brudarna dyker upp på lite förfest också skulle ju vara nice! ikväll blir det bara lungt middag mamsen och pappa kommer ju dom åker till Spanien i morn så tänkte vara snäll och fixa mat, jag och Jajje har fixat klart det sista i trapphuset nu skit fint! Haha ! så nu blir det bara städa och mysa i lyan.


Jannis, bästabästa du är en jäkligt bra vän som aldrig vänder en ryggen om, tack för att du finns i mitt liv vännen!



Jag älskar mitt liv, jag har allt det tackar jag dom som gör min dag !

Bra där Sarah !

Eller hur? allt flyter bara på? lycklig som aldrig förr fri som aldrig förr, älskad och saknad som aldrig förr! praktik och examen är klar, braaa därr! eller haha en liten få komplettering men om jag saknar min praktik? det är det bästa som jag varit på, fick lära mig grymt mycket och man fick se helheten och man fick till och med se och förstå att man är uska, allt jäkla slit svett och tårar att man jobbat som en dåre men aldrg get upp skolan ! stolthet det kan jag lova! Hermods drog igång förra veckan satt VG på första uppgiften tur att min finaste hjälpte mig i sista sekund eftersom vi va till Eskilstuna och kika när hans bror spela handboll och käka god middag efter, så nu blir det nya uppdrag ska ansöka om nya kurser som starar efter jul, och en sak till? jag är kär tro det eller ej men har det finaste som jag inte trodde att jag skulle få uppleva igen! trots att det blir som det blir nu i några månader så kommer det bara att bli perfekt till slut, slutar inlägget med att det var grymt mysigt hos min käre syster i Enköping igår jag och Jajje åkte dit käka mat och umgicks, myspys! sen efter det hem och jobba, dom senaste veckorna har varit dom absolut bästa på detta år, det tackar jag för du gör mig hel !














Fuck it!

Tänker inte låta mig raseras för att det är som det är just nu, har för mycket i fokus och tänker inte sabba mina planrer hellre ensam en att offra allt, men så är det man kan inte få allt så är det bara men bättre tider kommer i livet bara leva för dagen att fånga dagen och sen är den som man gör den till, människor får dömma mig för den jag är men jag vet själv vem jag är och en riktig "vän" vet och känner mig också, tänker inte bry mig om vad andra tycker tänker bara stänga av mig och leva mitt, offrat för mycket för fel personer förut och NEJ aldrig mera i mitt liv, dags att leva nu och inte om 10 år. !





jag är inte snyggast, inte bäst eller populärast men något bra har jag det har vi alla på ett eller annat sätt!

Helgen tar sig mot den tråkiga Söndagen?

snacka om vad helgen bara vips bara rann iväg? hm kommer ju knappt ihåg vad som händer.. Idag i morse blev det schopping på Ikea sen vidare hem och målade trapphuset brorsan och becca slipade vägg och morsan fixade gardiner, jag och I hade inte våran dag men man kan inte alltid vara sams right? ibland tycker man och tänker olika men jag är inte arg för att det är kul utan att du ska förstå och jag hoppas du förstår att allt är viktigt och inte bara blunda för det men jag vet att om du får tänke tid för dig själv så löses sig allt som vanligt, men det viktigaste är att kommunicera och prata om problem, men som sagt det löser sig allt löser sig med tiden gumman :) blev käk i Ransta haha snacka om mys dag med mamsen ibland kan vi bara snacka om allt, och haha dom ska köpa hus? snacka om tokisar att det inte bara räcker med hus och lägenhet i Malaga? aja blir säkert bra ;) sen senare på kvällen gick jag och Dorran hem till polich snacka lite skit och tog en fik lugn och härlig kväll för i morn blir det uppsala med morsan !
så nu blir det sussa helt för mig själv jag och vovven...

BYE!







Ida, du kommer alltid vara bästabästa vännen även om det inte alltid är det lyckliga banden mellan oss! <3

Höstburr.

Dagen har flytit på fick faktiskt skrapa rutorna i morse när jag skulle iväg till praktiken, haha snacka om vad vintern är bakom hörnet, inte nog med det att det faktiskt snöade idag! jag kan tycka att det är mysigt med en varm kopp med choklad levande ljus och lite fin musik och bara sitta och njuta av det burriga höstvädret, haha har jag blivit galen? eller bara lat? vart tog festprissen vägen? jo jag sparar mig till löning eftersom mina provsvar och mitt blodtryck inte har varit så bra dom senaste veckorna och sen att jag haft ont i njuren igen, men den sista då smäller det då får man ta igen dom helger man har varit på lat sidan! från det ena till det andra har varit tjejkväll med taco och massa snack och skratt så nu är brudarna och kollar när killarna spelar innebandy och jag svek eftersom jag ska ducha och sen att Dorran blir det för kallt att vänta i bilen, men sen blir det hyra film och bara vara.. skulle ju inte sitta helt fel att bara ha någon att kramas med skratta med, finna lycka med. Men det kommer man ska vel inte påskynda kärlek så mycket det tar ju sin tid om man vill ha det bra! Mamsen va nyss förbi hjälptes åt och spackla den där jäkla väggen så i morn blir det måla igen i det tråkiga trapphuset och fixa lite annat skit sen då? jo kolla handbolls match med tjejorna, synd att inte J kunde vara med och spela haha ser alltid lika rolig ut :) nåväl brukar alltid dyka upp massa saker på helgen, men nu just nu så är ensamheten lockande men bara för en liten minut att bara tänka igenom vad som är just nu, kanske tänka lite tillbaka och kolla och jämnföra, visst har saker och ting blivit bättre men det kommer alltid att finnas lite smått som berör en, men som sagt gråt aldrig över någon som aldrig skulle fälla en tår för dig, sakna aldrig någon som aldrig skulle uppskatta dig tillbaka, man kan spara det till den nästa man finner, men ibland önskade jag också att man bara kunde få stanna tiden lite, att bara njuta av vissa stunder men livet går vidare, det är vel tur det !

puss!


Jag är braaa!

Det bara är så vissa dagar är man bara så bra! praktiken har rullat på riktigt bra jag som va riktigt trött men fixade dagen galant och jag börjar få lite pli på allt och vad saker och ting heter, kanske är man endå intresserad att jobba lite extar där? hm ja det skulle ju inte vara helt fel, börjar ju komma in och lära känna personalen också så, i morn kommer min lärare på besök det kommer nog gå bra bara en vecka kvar nu, måste ta itu med mina sista kompletteringar i helgen nu så dom kan sätta dom sista beygen... Har även kolla lite jobb i Norge skulle inte vara helt fel det heller, skulle vara skönt om det kunde öppnas lite nya vägar nu! ska snart gå och sussa praktik i morn igen sen så sen är det helg igen sköööönt !
'

Godnatt




Hm fattar ingenting, hör av dig saknar att prata med dig!

Lill lördag!

Tisdagden var underbar med ett bra sällskap och roliga händelser, Lisa fixade klart mitt rum med målningen så nu väntar jag bara på att min käre bror ska spackla och fixa så fondtapeten kommer upp! Onsdag i dag lill lördagen haha, underbart fin dag jobbade i morse ledig från praktiken idag riktigt skönt har nästan målat klart trapphuset nu, gud så bra det kommer att bli jag, favoriten och Ida målade som tokar, hann dock med en mysig promenad med Dorran i det fina hästvädret och alla fina löven, så dom här dagrana eller senaste veckan har varit riktigt bra trots upp och ned gångar men det måste man vel få ha? eller ? annars så kan man ju aldrig komma vidare, men jag vet att det kommer att komma flera dagar som kommer att kännas piss så just därför bara att suga åt mig och att njuta av att dom små stunder det pirrar i kroppen och att man är glad att man lever för det just då! i morn väntas praktik 13.30 till 22 sen så är det bara en vecka kvar sen är examen snart här, så sjukt bra! nu ska jag bara vara sen blir det ut till Morsan och Farsan med ett jäkla bra sällskap ;)



HÖÖÖRS!






Ibland så saknar jag det litelite, men just då tänker jag tillbaka och plötsligt så saknar jag ingenting!

Man blir frustrerad av att sakna tomma ting.

Jag hatar att sakna tomma ting saker som inte existeras längre jag hatar att veta sanningen av att du är borta, jag vet ju att du inte finns men endå någon dag på någon månad så påminns man om dig, och då blir man bara arg och besviken på allt, att det är såhär kan livet inte bara börja nu? kan det bara inte få landa någongåg som jag vill att det ska göra? eller pressar jag fram det för mycket? det är nog bara jag själv som vet sanningen om det men svårt att finna svaret i det. Men vad igentligen är det som gör mig arg och besviken inombords? att jag aldrig lyssnade och lärde mig av mina misstag eller att jag inte tog tillvara den sista tiden? det är svårt att glömma att sakna en sån bra person som du var, hur kommer det vara om några år? kommer det att kännas samma tomhet som det gör nu? 1 år och 8 månader och det känns som om jag fortfarande står och trampar på samma dag som jag la den sista rosen på din kista, kan jag inte bara vakna upp nu och bara se att det är som det är? att livet faktiskt går vidare att man inte ska älta det gamla hela tiden, men har varit svårt sen du försvann du var min dagbok, du var min vägledning i dom jobbigaste stunderna, och nu ensamheten? tänk om man bara istället kunde vara lycklig hela hela tiden oj så underbart det skulle vara istället, men det kanske är bra att man ibland är arg och frustrerad på sig själv, vem vet inte jag iaf !

<3



lite si och lite så.

"Svarta streck över himlen,
vildgässen drar söderut 
Äpplena rodnar, oktober är här 
Och jag har glömt hur glädjen ser ut


Jag har bosatt mig i längtans land,

allt är bara längtan nu

Svårt stå rak, svårt gå framåt

Det är du och du och du


Och ingen är mig nära här,

ingen är närmast mig

Bara sorgfågelshjärtat bultar nu

Sin längtan efter dig


Skulle önska jag kunde längta

Och att längtan en gång tog slut

Nu är du på andra sidan

Och jag får längta livet ut"


Sorgfågel/Christine Hellqvist

 

 

 

 

 

 

 

 

Utan dig slits min själ sönder.
Sekundernas utdragna nålsstygn river mig
när jag famlar genom dagarnas töcken.
Inte ett ljud, inte en viskning.
Ingenting utom den enda tanken.
Du.


En ögonblicksglimt av lycka -
stapplande önskan i svart ensammörker
driver mig mot det flämtande ljuset.
Inget omkring mig, inget inom mig.
Allt i ett enda skälvande andetag.
Du.

av: Johanna Sundberg

 

 

 

 

 


Tillvaron är som en tunnel
eller som ett hjärta
och sluter sig
ljus
mörker
ljus
mörker


Det gäller att
ta sig in i hålet
som uppstår i skarven
mellan ljus och mörker


Det gäller att
komma igenom
den utsläppta dimman
och lära sig
att läsa det finstilta


Det gäller att hitta
den långa vägen
mot ljuset
mot livet
mot hoppet
trots allt

Ur Poetiska ögonblick/Mikael Bertmar


 

 

 

 


söndag den tråkiga dagen.

Söndag söndag jag hatar söndagar, men jag är ju trots allt ett söndagsbarn men söndagar har alltid fått mig att ha tråkigt eller att det hänt dystra ting. Denna vecka gick undan och i morgon är det redan en ny vecka känns som om veckorna bara rinner iväg och jag inte kommer någon vart men kanske jag som är för blind för att se det? tiden rinner upp över ens känslor ibland, och höst vädret får mig att dra ner mig lite lite men kanske bra det ibland också? man kanske inte kan vara den lyckligaste hela hela tiden? vad vet jag .. Har målat dock hela jäkla kvällen igår la mig på soffan och kolla tv fick sov ut hela natten har dock målat och målat hela morgonen så himla tråkigt men det blir ju bra sen när det blir klart ! det är så sjukt roligt att se eller roligt och roligt att en person bara bytte ut ett utseende för alla ord och bilder är som det gamla, man är inte glömd och det vi hade och du kände lever du i nu fast bara med en ny person, jag trodde att man bytte stil på känslor men tydligen inte du har samma ord och tankar till den nya, men jag bryr mig inte men man blir ju lite chockad lite sådär som ingen annan tänker på men att man själv gör det haha ja herregud så kan det vara! kvällen för min del blir slapp jag vill gå på bio eller göra något men får se om någon vill haka på, är ingen tråk människa vill ofta att det ska hända saker, men som man säger söndag är söndag, tråkiga söndag !




Lördag Lördag!

Idag så är jag offline natt jobbet gick ju skit men så kan det vara ibland tur att min chef hjälpte mig så att jag kunde köra färdigt, klantiga lilla jag men men alla gör vi misstag ibland! vaknade sent dånande huvudvärk ont i hela armen känns som om jag skulle kunna sova bort hela dagen idag, men pallra mig upp när Ida och Sara drog till Saladamm dom två va ju inte fest sugna så det blir målarburken och penseln för mig ikväll men en lugn helg kan vara bra känns som om jag håller på att gå in iväggen igen så mycket stress och jag som varit envis att inte sova men nu vet jag när man börjar känna av det, Känner mig inte så tok glad idag heller jäkla trista oktober höst får tönda lite ljus och lyssna på mys musik och tänka på tvåsamhet så kanske det får mig att piggna upp lite? ja vem vet, ska iaf iväg och träffa min gode vän Polskan och sen vidare till Lisa och sen hinna med en tripp till Morsan och sedan gå spåret med Dorran, min lill tjej ! kanske kolla in lite i hermods boken och se vilka kurser som startar snart på måndag darar praktiken igång igen bara 2 ynkla veckor kvar sen är jag undersköterska snacka om skööönt men det visste ni säkert redan haha ;) dags att fixa sig så att man inte kastar bort denna dag heller, konstigt att ha en vit helg jag som har varit en festprisse dom senatste veckorna, men det tar sig !

Bye!






Saknar dig!

Tjoheeej !

Sitter här i min soffa i min ensamhet med lite svag kärleks musik Dorran ligger och sover och jag väntar på att mina galna kompisar som festar ska komma hem så att jag kan åka iväg och jobba för engångs skull.. Dagen har varit bra, brandutbildningen var jäkligt spännande trots att jag var så trött så att jag höll på att somna flera gånger men det blev bättre sen när man fick öva på det praktiska sakerna. Åkte hem och tog en duch målade lite i sovrummet och Ida´s rum är nu klart jäkligt bra blev det ! fixade oss senare drog iväg och käka sen drog vi på fest hos Lisa och hennes kille Lukas jag va nykter och Dorran fick hänga på, hon tycker att det alltid är lika kul att träffa folk och jag tycker ju att det är bra att folk tycker om henne lika mycket! efter det blev det en sväng till norrmanska och träffa lite folk och snacka lite, Ida och Sara drog tillbaka till festen igen och jag stack hem så jag kunde få en liten liten vila innan jobbet, har ju varit dåligt med det på sistone.. Morgondagen blir nog till att sova sen hem till Lisa och vidare till Polskan, hem och sen är det 20 års fest på kvällen, kanske utgång? all in liksom, brukar ju bli så men vet vet :) Söndagen kommer iaf vara till att bara sova och göra läxor, det behövs  iaf sova står på det stora schemat, nej nu ska jag lägga mig i soffan och sedan dra och dela ut tidningar igen, kanske dryga lite extra med min nattförmans chef ikväll eftersom det är lördag! HAHA ;)


Godnatt!








Jag är glad bryr mig inte så mycket i folk som bara vill såra bättre att ta vara på det som är värdefullt, fånga dagen!

Fredag igen!

Tiden bara rullar på för fullt, nästan allt för fort för att det ska vara sant men dagarna har varit som rutiner praktik och jobb men det går ihop sig även om man känner som om man inte har sovit ut alls, så nu idag är det utbildning igen fast på brandstationen sen på övningsfältet vilket jag inte tycker är så kul men man måste vel pina sig igenom det också.. Sen så är det bara att jobba natt och sen så är det helg för min del ska pyssla och pussa på min Dorran ikväll blir det nog fest hemma hos Lisa om Ida skulle dit men blir nyktert, sen i morgon är det 20års fest men har inte bestämt mig ennu om hur jag ska göra, men det löser sig vel det med. Sonny håller på att fixa lägenheten vardagsrummet är äntligen klart och idag börjar han att måla i sovrummen och sen ska fond tapeterna upp så till söndag så ska allt vara klart, börjar att kännas som hemma nu faktiskt, ska ta och ge mig på att måla trappuppgången också kommer ju ta evigheter men kanske bara skönt att bara vara för engångs skull? va ju ganska länge sen nu, hm ja en sak till? något jäkligt bra har berört mig den senaste veckan den här gången känns det faktiskt bra och det gör mig glad! nu blir det duchen och sen vidare på nästa äventyr

Bye!







Finns inget som jag saknar längre, har allt just nu !

Onsdag!

Tiden bara rullar på som vanligt och det blir bara mysigare och mysigare i nya lyan, dock så är det mycket med jobb och praktiken men det funkar och sen att man har blivit lite hängig nu igen, så det tas prover hit och dit men det ska nog bli ordning på det snart också men känner av pressen av saker pressen som inte igentligen finns för jag har ju allt just nu, men det gör ont jag hatar att gråta för mig själv, men kanske bäst att fälla tårar så att man bara kan glömma allt som varit, vissa dagar känns ju mera en dom andra.. Men jag försöker att finna lyckan i sakerna som jag gör på dagarna som praktiken att man ev får extra jobb när man är klar jag vet att jag kan mycket och att jag kan lyckas fick följa med till avd IVA idag intensiv vården med dom som är riktigt sjuka som t ex olyckor eller andra slags sjukdommar har dock ennu inte funnit min grej inom sjukvården vilken inriktning men IVA va verkligen häftigt har också fått in stilen med att kolla blodtryck och ta prover, det tar sig liksom haha! hann med ikea innan jag drog hem satte mig vid datan och bara lata fick ett oväntat bra besök som gjorde mig mycket gladare blir ju lätt att man hamnar i den dåliga stämningen när man är själv och det känns att hösten är här man blir alltid lite nere och då är det bra att vara människor som får en att må bra! så nu sitter jag här i soffan och latar fixar hår inpackning och laddar upp krafterna för att måla och fixa hemma sen så jobba natt och sen praktik i morgon skönt när skiten är över och man bara kan fokusera på att jobba jobba och läsa på distans känns skönt den dagen man får betygen i handen det har varit värt vartenda slit!








Du är för bra för att vara sann!

Seeega jäääkla söndag!

lördagen så hade jag praktik kom hem i god tid skönt att man fick sluta lite tidigare, så Elli kom förbi en sväng fixa smink och kläder och drog till norrmanska, träffa massa folk och sen vidare till Hottan galen kväll men så blir det ju alltid när man är ute, men dock tack för allt bra sällskap med dom braiga människorna :) vaknade i morse att klockan ringde kl 8 och jag började kl 7 så jag va i stan till halv 10 men gud så kul det är på praktiken dock mycket att lära in men det funkar fiiintfiiint! och dessutom bra personal som man kan skojja med, har nu fått in hur man tar blodsocker proven men sen så är det venproven som är lite mera komplicerande att ta tycker jag.. men det kanske också löser sig? jajemen! slutade hlav 3 så blev inte så lång dag idag heller, så nu sitter jag och slappar i soffan vilket behövs efter denna vecka som det har varit fullt upp jag tror inte ens att jag hunnit sovit så mycket på senaste tiden, men men man ska inte klaga man är ju ung! så slapp söndag det är var det blir hatar söndagar men bara gilla läget så imorn är jag ledig och då blir det pluggande, hämta min fina Dorran och sen vidare till uppsala och gadda mig om jag längtar, haha ;) från det enda till det andra så har jag insett att man inte ska suga åt sig av folk som är fulla av skit, "ingen vill ju ha dig, det ser du ju själv för du har ingen kille" men nej och? bara för att du tog den första bästa som du fick eller, det är ingen tävling att jaga efter någon klart att man vill ha tvåsamhet men det kommer vel som det kommer inget man ska bestämma! men som sagt det är ju bara att rycka på axlarna och skita i det, för jag vet ju själv vad jag gör och inte gör, det gör ju tydligen inte dom som snackar om mig, att jag är patetisk osv tur att mina vänner känner mig för den jag är, nejva skiter i detta nu

hööörs.



Tidig lördag morgon!

Fredagen rullade på snabbt, både jag och Ida kunde sova ut hela natten och vaknade utvilade, morsan kom förbi och vi drog till västerås efter apu och fixade ny säng och storhandla mat och sen blev det en sväng till Rusta och Ikea, vi beställde också hem fondtapeten till vardagsrummet, åkte hem till Ida´s familj och kollade på nya hundvalpen simba korsning på schäfer / bordiekollie på 8 veckor, kändes som om man skulle smälta för att han var så söt! hann träffa lill Dorran i dag gud så jag saknar henne min lilla älskling, men snart så är det måndag.. Hann även fixa eget berdband eftersom jag haft E bredband och nu så fixade jag ett bättre så jag hoppas man kan surfa hela månaden ut för det man betalar för, men jag var också glad att E kunde skojja och skämta med Ida och mig när vi kom upp till hans jobb medans han skurade Roines bil vilket jag igentligen skulle ha gjort eftersom jag hade den som pendel bil, men om man in icke informerar så blir det som det blir men känns så bra när vi slipper bråka för innerst inne så kan vi vara sams med varandra, träffade också min gamla arbetskollega från Attendo när vi var och handlade gud vad dom hade saknat mig och jag saknar som med, men det funkade ju liksom inte med allt men så är det ju bara livet går vidare och man passerar nya tåg och man utvecklas på flera andra sätt! men iaf kvällen blev lite umgänge med Robban och Johannes haha roliga killar det där, efter det drog jag iväg och jobbade kallt som bara den, man önskade ju att sommaren verkligen kunde ha fått hållt i sig lite längre skulle ju ha varit nice men icke icke! dagen bjuder på APU och sen då på kvällen fest eller mys? ja den frågan vet man ju inte ennu det finns mycket som kan hända under dagen, och min käre mor drar till ullared den jäkla fuskisen, men så är det nu ska jag bädda ner mig i soffan och hinna få någon timmes sömn !


höööörs..



nu är det klart!

sitter och myser i den nya lyan dock lite kallt men jäklar vilken dag det har varit snacka om tok stressig bara för den tjejen som bodde innan inte hade planerart ett dugg så kl 8 nu ikväll började vi med flyttan och efter några timmar var vi klara, men kan ju bara säga det att det känns ju redan hemma nu är det bara schopping på ikea som fattas och sen längtar man tills fondtapeterna och färgen ska fixas sen så, äntligen så startar det nya livet idag känns det som man saknar inte alls det gamla så skönt att ha det ur världen nu! har varit lika sprallig idag trots att jag lyckades att fixa punktering på bilen och allt annat har gått tok men nejdå smilet har varit uppe, men som det alltid kan bli någon gång ibland att den där jäkla saknaden kommer upp, jag har fortfarande inte satt svar på vad är det jag saknar att bara ha någon eller att bli omtyckt? känns som om att jag grubblar ihjäl mig på det snart, klart att tvåsamhet inte skulle vara helt fel, men kanske med en rätt människa som tycker om och respekterar mig för den jag är? hm jo kanske kommer någongång i livet vem vet :) nej nu ska jag sluta att grubbla och tänka på den jäkla praktiken som jag har i morn, saknar lilla Dorran som är hos lisa också enda tills på måndag men bäst för henne nu när det är så mycket med jobb, apu och flytten, men gilla läget får endå pussa på henne en snabb sväng i morn! tack mina vänner för hjälpen idag, nu blir det snart sova så man pallar med helgen !

spanien i vååår med tjejorna om jag längtar!

bye..





jag är inte den perfekta,men jag kan vara lite bra ibland!