hm..lite tråk sådär en söndag kväll.

Barnkalas.

Lördagen rullade på åkte först blev det schopping på stan och en fika med syskonen efter det åkte jag och mamma till enköping på barnkalas fick träffa Brosans barn Emil & Elliot som jag inte har träffat nu på 2 år sen begravningen va, det va en skum känsla men endå landade det bra det var skönt att bara få krama om eftersom man har haft en sån bra relation förut lika så att träffa borsans tjej Veronica satt och prata i flera timmar som om det vore igår, men i all så finns saknaden av att Peter aldrig kommer att finnas i närheten av en, tufft men man klrara av det ! nåja efter det efter att ha käkar langos och massa annat gott så blev det ica maxi och köpte färg hem till Mia och färga håret så nu är man blond igen ! drog hem till Elli men fann inte fest humöret utan tog Dorran och gick hem och somnade istället ! så vips är det söndag igen jobade några timmar ju på morgonen sen vidare till mamma, nu pysslas det och fixas det ska snart hem till Ransta igen och sen vidare till Västerås och träffa Tara som jobbar några timmar sen hem igen dom har ju sportlov nu så denna vecka ska det göras saker ! by the way träningen går bra äntligen sitter byxorna snyggt igen !
Du&Jag


seee ya!

-.-

Kanske inte blev den perfektaste dagen idag, men den kanske hinner att vända om?
ciao !Jag andas, jag är fri och jag är tankespridd.

Även om jag varit sjukt trött dom senaste dagarna så har jag också varit riktigt lycklig riktigt glad men det måste nog bero på dom bra människorna som finns i min vardag och vägleder mig och skrattar och har kul med mig. Dom bra människorna tackar jag för, det är dom som gör mig hel, dom som får mig att fungera och glömma att det faktiskt funnits värre stunder i livet, jag har iaf jobbat idag både natt och dag och beröm av min käre chef att jag faktiskt utvecklts bara sådär snabbt från nedgång till topp och det behövdes få höra och jag kan ju bara tacka en person för det ! som sagt man andas och njuter och lever för dom små stunder som livet faktiskt känns perfekt. Men det är inte ofta men dom stunderna älskar jag verkligen det är jag då, den som jag är en en sprallig glad och inte kanske så bra humor? haha ! men från det ena till den andra väntar för fullt på att mina papper från skolan ska komma hem började faktiskt träna lite polska idag så några ord och meningar har man fått in, haha ! kvällen spenderas o soffan sovandes och saknaden av en favorit som får mig att känna ett leende på mina läppar nej nu dags tillbaka till livet bara njuta och puss på min fina Doris, snacka lite tjejprat med mina tjejor Tara&Linda!Peace !


Jag är lycklig idag, igår och säkert i morgon och ett bra jäkla tag framöver!

en bild säger mer en tusen ord.

Dina ögon skall jag låna som stjärnor till min himmel
Dina händer skall få omsluta mitt hjärta
Din ryggrad skall hålla mig stadig när jag håller på att falla
Dina armar skall få värma och beskydda mig

O.G Gangsta Terror & Dorislill lördagen

Tara kommer till stan idag igen, shit va jag va trött jag är i dag så blev inge jobbande skift va helt sluuut ! och dessutom så krånglade skjutsen också dit, min jävla bil har ju rasat också växelådan och oljetråget så det är ju bara att skrota skiten? hm ingen idé att lägga energi på det blir bara så dyrt då! jaha i dag är det lill lördagen dagarna rinner verkligen iväg jäkligt fort lika fort som man bara blinkar med ögonen. Ska kolla en till lägenhet ikväll med mina brudar Tara&Linda dom bästa ever och jag är gladast som har er, vi har alltid så sjukt kul. Sen då? sova kanske vila upp dom små batterierna som måste laddas upp i morgon ska jag vara pigg för att jobba skift igen och nattjobbet ska fixas kände mig ganska lost i natt hjärnan va verkligen inte medpå det som jag ville men tillslut så fick man bukt på det med! faaan från det ena till det andra längtar verkligen efter sommaren nu, jag kanske hoppar mycket i mitt inlägg idag men jag är bara för tok glad och att jag har min trio, nu ska jag fixa mig kanske möta upp Elli och ta en fika och sen ska det städas och fixas? bra vaaaa?? gymmet också eller om Tara och jag drar ut på power walk!


Puss !

20110215

Jag går sakta på den långa vägen, vägen mot friheten och det oförglömliga minnena som har fått mig att stilla somnat varje natt, jag känner hur mitt hjärta slår fortare en vad jag kan andas. Jag möter dig på andra sidan och du tar min hand, hand i hand till friheten och lyckan som ska få mig att sväva på moln, jag vaknar upp kallsvettig borta från verkligheten i den där lilla drömmen om den lilla flickan som bara sprang på ängen och skrattade låg i hästhagen på sommrarna och kollade upp på molnen, även dom långa nätterna då stjärnorna lös man tänkte alltid när jag blir stor hur allt det perfekta skulle vara som om man längtade till att bli vuxen. Men när man kom till det steget så var det ju inte så, då tänkte man istället att vara barn är bättre för då så finns det inga problem bara drömmar. Man glömde stilla bort vem man igentligen va under ungdomstiden den lilla tiden då man försöker att lista ut vem man igentligen är, den tiden då man oftast strular till allt man tänker ofta tillbaka på det gamla och ler på ett sätt jo dom sättet man felade på och dom misstagen man gjorde om man inte hade valt dom vägar som ledde till det som är idag vem skulle man ha varit då? sådana grubblande tankar slår bakslag på mig ibland men inte särsklit ofta, för det är skönt att det äntligen har lagt sig att det gamla är borta och att det är läkt, eller inte med Peter det kommer alltid att vara men det andra, det finns inte längre jag har insett vilka vägar och varför jag valde dom vägarna dom senaste 6 månaderna. Idag kan jag andas jag vet vad jag vill, jag vet vad jag känner och jag bryr mig inte särsklit mycket i om andra hatar mig eller inte. För ALLA är vi bra på något sätt och den lyckan fann jag i det jag har nu och det är friheten, känslan av att vara älskad inte av alla men dom som är äkta dom som förstår hur det är att ta ansvar hur det är att ta sig igenom svåra saker, dom som inte klankar ner på andra men även dom få som sjävla gått igenom samma misstag. Livet är för kort för att grubbla man ska leva nu för dagen och ta vara på det som finns. Dom som betyder för mig alla dom vet vilka ni är och dom som jag skänker en tanke till vet det också, men dom som hatar mig mina fiender berör mig inte det stängs av innan det fastnat i hjärtat.// Elvan

<3
Badelunda Stallet 2006 - 2010


Devil & Linde Zorro

<3

 
Tröttast i stan !

Är sjuuukt trött idag vaknade halv 7 gick och la mig direkt i morse när jag kom hem från jobbet och inte nog med det världens trämningsvärk sen igår efter gymmet ! haha fyfan. Men i morgon blir det träning igen, slumrade till någon timme igen jag sa till Linda att jag sover tills jobbet börja, hon bara tittade på mig du har ju sovit exakt hela dagen men ja jag kände mig inte okej idag, skulle kunna sova bara sova i säkert 10 tim till, men jag vaknade att mobilen plinga till och det första som jag tänkte på sen va att fan vad skönt det skulle vara med tvåsamhet? men va bara att ta kudden och krama om den och intala mig till att ge den lite kärlek, men inte gick det heller så nu är man vaken igen, dags att sova en liten stund til sen så man är utvilad för nattens dryga jobb med allt jävla snö nödvändigt? nej det tycker jag inte! ge mig vår och vårkänslor, ge mig lycka och sprallighet !

/ Love Sarah


snart så är bloggen klar, den är såhär bara så länge.

Jag halkar mig fram

Idag när jag & Linda va i skolan så skuttade jag av glädje solbrillorna på skinnjacka och tygskor snälla kan inte våren bara komma nu? jag känner att det kryper i mig jag vill ha mina små vårkänslor att dom liksom ska välla tag i mig och få mig att sväva på moln. Men jag njuter av det som just nu fångar min dag alla har vi dagar som inte är dagar men när det kommer dagar då man bara ler och skuttar skrattar och springer runt och allmänt drygar jag då mår man bra, det bästa är när man kan stänga ute folk som snackar det känns inte längre fuck that har det bra som jag har ! kan inte få det bättre eller sämre som man alltid säger allt löser sig med tiden och javisst hade jag rätt? JAJJEMEN ! måste på minna mig själv om att det snart är 2 år sen brorsan somnade in, tiden går fort? hm ja det gör ju det men jag vet att han skulle varit stolt över den jag är jag min självständiga jag fri men endå att man har det man vill ha, utav det bästa? lärt mig att tycka om någon lärt mig att få kärlek en speciell kärlek en nyfiken kärlek men en kärlek som får mig att bli glad ! inte som alla andra utan som speciell, hm ja inge mera med den nu ;) för det är dags att dra sig till duschen nu och sen i säng sen är det sängen som gäller och vidare till nattjobbet !


ciao !


Sarah Elvan Mona - Lisa Olsson 
Fett av oss !

Motgångar ger framgångar vi har det bäst och vi är bäst drar oss igenom skiten tillsammans och umgås och har det sjuuukt kul! minnen som kommer att vara länge länge, kärlek som kommer att blomstra länge ! upp och ner och upp men dom 6 månader för att bearbeta det nya livet är här, skönt att fatta att allt det gamla har passerat och att det faktiskt finns nya vägar jag kunde inte tacka er bättre ni är allt !
Varje dag är ett nytt kapitel så fuck off för era skit snackare det berör mig inte längre mitt liv och mitt val det jag lever i är mina beslut det jag avslutar är mitt val, mitt gamla är mitt gamla och mitt nya är min framtid. Skratta du det tänker inte jag göra, den som skrattar först skrattar också sist !

superhuman?

Dagarna rullar på även om man känner som om man lever i dimman man skjuter ifrån sig allt jag kan inte minnas en enda dag i från mitt gamla liv, eller vem jag igentligen är jag försöker hela tiden grubbla fram det men tillslut så lägger man det åt sidan också som om kraften till att andas dragits bort i från en, det gör inte längre ont för man känner inte smärtan lika längre motgångarna är för starka och lyckan av att älska är för långt borta. Jag kollar på runt omkring mig va jag såhär för ett år sen? nej allt är inte som det varit och heller inte det liv som jag ville leva eller att hamna i och att ha acceptera det är nog det svåraste av det allra det känns som om att ibland att jag måste nypa mig i armen för att känna om jag verkligen andas eller om det verkligen finns en verklighet.
vem är du? vem är jag? vem är vi?

go on ..