Stress och Posze´s brända lasange.

Stress stress så känns det nu på kvällskvisten hem från jobbet plocka ur bilen iväg och sälja bilen hem till pappa och skriva kontrakt på den nya bilen. Såg inte ens att dom hade klippt deras hund Zita korthåtig, haha sötnos ! mitt upp i allt så blir man så sur för at man är stressat hade beställt lite saker från junkyard och inte stämde storleken heller så jag rusade upp, hm bränd lasange? sur som jag är så ser man en stor bukett rosor på bordet, sprang ned till bilen igen för att dra iväg, haha kunde inte vara mera sur, det bästa som finns är att få oväntade översaskningar speciellt från han som aldrig gör det. Nåväl fredag i morgon innebär kort arbetsdag till kl 13 vidare till Västerås och träffa Tara ska bli skönt med lite girls talk, nej nu sussa inför nästa jobb!


sovmorgon!

Precis hemkommen från mitt första jobb, skönt att få sova någon timme extra idag innan det är dags att dra vidare till nästa! däckade på soffan ganska tidigt efter att jag hade hämtat nya bilen eller ja jag däckade i Poszes knä hemma hos hans pappa och han fick slita upp mig, känns som om man aldrig får sova, men vet ni en sak? det är bara att kämpa på om man ska få ett fast jobb.. Mina tankar då är att direkt köpa en fin lägenhet på stan och ta ut en bra semester ! det behövs, har ju dock börjat att läsa spanska nu så funderinagar finns att jobba på ikea i Malaga nästa år. Man kan ju inte sitta hemma av att bara vara man kanske borde chansa och prova nya saker? har också tagit en del funderingar inför högskolan nästa år, tandläkare,socionom eller ambulans ssk intensiv vård, ? beror ju på hur mina värden och njure mår nu efter njursvikten i April. Min första röntgen har jag nu den 11 oktober så ska bli kul och se om sjukdomen har bromsat upp sig lite, har ju känt mig pigg men lite tröttare bara! nog med mitt strunt prat ska krypa ned i sängen och bara njuuuuta av sömn !


Jag minns dig i vissa saker.

Det sprids tankar i mig denna tid på året påminner mig om dig ibland att jag kan sakna litelite, ditt skratt och din personlighet som är mitt minn blott jag kan inte minnas allt eftersom jag förhastat fick förtränga bort allt, men jag hoppas att du också tänker ibland? minnen kommer alltid att stanna kvar, men saknar många människor i mitt liv som har berört mig men denna känsla finns bara för en stund, sen har jag arbetat bot det igen eftersom jag inte lever i det livet. Nåväl kom hem precis från mitt jobb slängde mig i soffan är sjuuuukt trött ! har mamma och papa på middag snart sen blir det hämta nya bilen och vidare på promenad sen jobb igen ! kul? hm ibland så.ciao header på väg !
Disel Doris.

Happ då var det dags igen då, min fina tjej som har varit ute och lekt och sen skurit upp sig i benet, så har haft kontakt med Ultuna hela natten, och nu kl 11 ska hon in och sy och fixas, stackas Dorran alltid ska det vara något ! men aja bara att hon har det bra ! Babe är i skolan 4 veckors praktik för han bra de, jag som vanligt ska iväg och jobba har Zita innan också för att Mamsen jobbar, känns att hösten är här nu passade på att köpa mig två par uggs och en Boomerang jacka till Babe igår, börjar ju närma sig höst och vinter nu!


Bakfull är bara förnamnet!

jag tackar för gårdagen men inte dagen som är nu, haha bakfull va ju ca 10 mån sen som jag drack sist och tro mig på den vingliga hemvägen så kände jag att det inte var jag, inge mera dricka utan mera fokus på att vila när jag är ledig eftersom jobben är viktigare ! så nu är det bara att ladda för en jobb vecka, har ju dock börjat ett till nytt jobb och det är riktigt roligt ! och det gör mig lycklig på samma gång faktiskt. Känns som om man kommer någonvart nu och kan leva. Önskade bara att dom människorna som inte trodde på mig engång att jag är stark jag är inte som då, jag är mycket bättre och ni har förlorat något bra! men inte mitt fel utan bara erat. Nåväl.. ska tvätta av mig spacklet sätta på mig raggsockor och myspys kläder tända ljus och sen efter det ikväll så kommer Erica och Dennis, sen hämtar jag min fina Doris, som jag har insett att hon alltid varit i mitt liv, alltid funnits för mig det är min bästa jäkla vän <3

varför, ? du ville ju inte..