varför gör det ont?

varför gör känslor ont? varför måste allt kännas destruktivt? varför inte klara av dagen ? sluta tänk Sarah sluta sakna kommer det inom mig. kollar på one day igen. Babe hade verkligen rätt om den filmen. varför kan man inte tycka om sig själv? finns karma?

Babe

tomt här utan dig och utan våran fina hund. känns som om att jag går emot motvind  jag saknar dig mera en vad du tror. jag tänker varje dag på allt varjegång min mobil låter tror jag att du hör av dig. när kvällarna kommer också ångesten att du knappt orkar att höra av dig jag förstår om du är trött på mig. kanske söker du en ny? som är i bättre form en mig både psykiskt och fysiskt? jag vet inte längre sitter här på mitt rum och funderar vad du gör de är ju helg festar du ?  allt som oroar mig  jag sitter som jag sitter brottas med mig själv att jag ska bli bra känns som en motgång mot mig att du lämnar mig i det svåra. ..finner nog inget mera att skriva finns för mycket ångest och frågor utan svar.önskade att jag ibland kunde se framtiden och lugna sig. önskade att du var här och besökte mig. vi ses någongång tillsdess kommer saknaden att göra ont. 

dålig nyhet

  • hatar otrohet även om man har en paus?  eller haft 2 år ihop?  bara för att man är 18 och är full?  du gjorde bort dig och min kära vän förtjänar bättre.  hon är finast och bäst. hade aldrig förlåtet detta tillstånd har man år och minnen är knulla det man tänker på först? kommer vel en dag då dom oockså växer upp. pysslar om mig själv tappat hoppet om att du lommer att göra samma sak ellee att skita i mig. måste vara stark! 

leva för dagen

skönt att det går bra för andra att gamla vänner kämpar på. hoppas jag också kommer att lyckas. vill också vara lycklig och fixa familj. bara leva för dagen allt ordnar sig liksom. känner mig inte riktigt redo en att flytta heller ett ganska stort beslut att fatta. jag hoppas på varjedag och att min heealing också hjälper.

en bra dag idag

välkommen älskade lilla glädje. jag kan idag på många månader känna mig lite glad. känns som att jag börjar att bli stark.  känns också bra att medicinerna värkar att hjälpa.  en sak till har fått fast arbete och det känns ennu bättre.  känns som att när allt är bra igen faller alla pusselbitar sin plats. och att jag kan vinna min babes hjärta i styrka och lycka finns så mycket kärlek och saknad. känns bra och lungt att han stöttar mig nu. kändes som att vi behövde detta för att bli starka.

Vem bryr sig

Fåniga kommentarare ska inte ens kommentera om dom inte kan visa respekt inte heller läsa min blogg vet ni? Folk som kommenterar utan att skriva namn är fegas som inte törs? Jag är där jag är och du speciellt du tyck att man är omogen att ta överdos du säger att du gått igenom samma? Då borde du nån av alla veta hur de känns men tydligen inte.