Besök av Hannah !

somnade ifrån Posze i mobilen igår hade fått mediciner och insomning och vi som alltid pratar flera hundra timmar om exakt allt så somnade vi ifrån varandra, vaknade kl 5 med värk igen bara att få pyfyllnad och sen så vaknade jag av att Hannah min barndomsvän satt på en stol halv 11 och jag fattade ingenting jag hade tydligen sovit hårt och inte ens hört ssk när hon kom in med medicinen, dom kom in och sa har du inte duscha en? dags att sätta dropp snart.. och jag såg ut som ett utropstäcken, haha ! Krea värde alltså njurvärde låg på 109 igår så det har sjunkigt lite igår, bra det iaf ! hm får se om min kärlek kan komma in idag iaf, mamma kommer i morgon och linnéa också tufft att vara ensam efter operation och så, men jag har för mig att Tara kommer och Hannah skulle komma igen halv 4 och sen messa syster Sandra efter operation. Filosoferar ibland att jag hamnade här igen, att man skulle bli så sjuk, jag menar för 8 mån när det kom smygande va man ute och festade och jobbade skift, idag har man haft njursvikt och är sjukskriven suger ju inte lite ! nej nu åter i vila man blir trött av allt, inget är som förut.

I morgon är det dags igen.

Hej bloggen ! nu är man ensam igen suster och syskonbarn har varit här även min kära vän Tara har varit här idag. Har varit trött och lite små depp i dag fick reda på i morse att det va dags för operation i morgon igen. Då ska dom gå in i njuren och avlägsna infektionstenar och denna natt som var så hade jag ont samma idag jag längtar bara hem jag vill hem, de är 2 veckor kvar till semster och det känns sådär att behöva ha det såhär nu, det är riksabelt att göra operationen i morgon därför dom avlägsnar luite eftersom jag kan få en njursvikt igen. Efter det så blir det pigga på sig kolla värdena kanske veckan ut sen får jag komma hem? om jag ens vaknar i morgon men det hoppas jag. den 27e är det dags för behandling 1 maj är det spanien den 15e hem igen och sen operation igen. usch va ju inte så jag ville ha det precis. Saknar Posze som tusan nu och även Doris. Tänk att det redan gått 5 månader, ? och vi har kämpat oss igenom allt och vi klarar de här, för jag älskar dig och det är du & jag. Ska duscha nu vila för jag är så fruktansvärt trött och sen hoppas på morgondagen att min babe är här när jag vaknar upp igen.

Döden spelar oss ett spratt.

Ena stunden så skrattar man, ena stunden så gråter man, man vet inte vad man saknar längre och man vet inte längre hur man ska tänka när man står där vid muren och bankar om tårarna sprutar det gör ont det har gjort det nu snart i en jävla väcka, varför går det inte över? varför blir det inte bra? varför jag som skulle ha varit på sommarjobbs interjuv idag men kommer att vara sjukskriven länge nu, det var ju inte mitt mål eller? i morgon är dey dags igen för ytterligare en operation som också är riskabel men jag kämpar på, efter det behandling om det inte gick som det ska sen vila och sen operation att ta bort dränaget igen. Värdena är stabila idag tack vare dränaget men fick ett njurstensanfall inatt 2 tim sömn smärta och smärta, klart att man vill hem jag saknar Doris som tusan och mamma kommer hem från spanien på torsdag jag saknar att krama om min kärlek jag saknar nästan allt även om det vissa studer känns som om jag bara vill somna ifrån allt. Det är orättvist att det är såhär, först allt tufft när allt blir bra ska man sjukna in, nog om de här nu måste vila orkar inte så mycket. Det känns som om döden spelar oss ett spratt ibland.

Saknar dig min fina staff !

Njursvikt.

Ifredags kom jag in på akuten i västerås med njurvärde på 400 och det skulle igentligen ligga på mellan 35 - 40 kräkningar och smärta hade varit trött i flera dagar, posze, tara och reber åkte hem när jag lades in på kirurgen och jag blev bara sämre och sämre va helt borta av all smärtstillande och kördeas akut in på operation och krea värden sjöng till 295 och stabiliserades och jag låg på IVA intensiven, kände mig orkes lös och hade ångest jag ville inte dö nu, såhär ung? idag är det måndag och i morgon tisdag jag har fortfarande inte kommit hem detta suger som fan mitt värde sjunker sakta medicin hit och dit och jag har ont efter att dom operera in dränager i njuren kan knappt gå då blöder jag som fan, men inte deppa? nej bara ligga här och ruttna och planera om livet det suger verkligen, men kärlek till dom som stöttar mig !Hm får se..

Nu var det ett tag sen som jag bloggade sist igen, är inne på min 3e behandling dom här veckorna har varit upp och ned nu spränger jag 1000 och 4000 skott på 55 grad. Det gör ont och för varje gång som jag kommer dit så gråter jag jag vill verkligen inte, känner ibland att man vill dö hellre. Igår på morgonen hämtade syster mig vi gick på stan umgicks och bara hade det allmänt mysigt halv 1 va jag på lasarettet och dom fixade mig och vi drog till cafét för att ta en fika innan behandlingen, 10 över ett så va det dags smärtstillande och diclofinac och sen bara lägga sig på brädan och vänta på att smärtan ska komma igen. Tog röntgen bilder natten innan så hade jag haft en extrem smärta över njure och urinledaren, hjälpte inte ens med värme bad eller värmeflaskor så jag tröttnade tillslut av att det inte fanns någon ork och somnade i Poszes famn. Men iaf körde igång och kollade bilder då hade det hunnit växa en sten på 1mm precis vid ryggraden så det blev på två ställen dom skulle sprängas, jahapp jag som trodde att det skulle vara sista gången? efter behandlingen så mådde jag jätte dåligt, vi drog till stan kollade lite igen, hem till Sala fixade lite och jag började må sämre lika så på kvällen extrem smärta knatade till jobbet slapp alla trappor eftersom Elli hjälpte mig med dom, stannade och fixk paniik smärta och kräkningar, kom hem på morgonen kunde inte gå hade fått feber och jag bara krama om Posze önskade verkligen att man slapp de där, så himla drygt ! somnade efter några timmar, och de enda jag har orkat nu är upp ur sängen dricka och sen tillbaka igen, fortfarande ont plus dumma doktor som gav mig mediciner som jag inte tålde och fick allergi reaktion också. Tänkte efter 3 veckor kvar till Spanien, men då sa läkaren att det fanns stora rikser att jag skulle bli akut sjuk igen och då va det bara att flyga hem,  Allt de här gör mig inte ledsen eller deprimerad bara arg och frustrerad eftersom allt annat är bra och att jag verkligen vill iväg på min semester med mina favoriter ! men men ny behandling om 2 veckor, ska bädda ner mig nu.

Bye!ah juste det 31/3 va det 2 år sen Peter somna in, kärlek till dig storebror <3