Glädjeskutt

Jag somnade med datan framför mig vaknade halv 7 att jobbet ringde bara att knalla iväg och dela ut lite tidningar usch och och fy vad kallt, men jag bara gick och sjöng för mig själv haha då gick det fortare, sen hem jag och Ida fixade oss hämtade upp morsan och sen vidare till västerås schoppade på nisses, bauhaus där vi inhandlade färg till sovrummen sen lämna jag av mamma vid pappas jobb eftersom hon skulle besikta en bil, så jag och Ida drog till Rusta och sen visare hem igen, jag skulle på möte och sen blev det stan och fynda lite smink och sen rulles för att kolla en fondtapet till vardagsrummet och tog hem prover skitsnygga! vidare mot jugansbo sen hem till stan och träffa jessicka vi drog och sola sen tjejmys laga mat käka madde tittade förbi sen vidare till solariumet igen haha ! galna vi är men också klockrena. Och nu sitter man här trött och sliten hela dagen bara flög förbi endå tog jag inte upp allt som hänt idag, men inatt väntas jobb och sen i morn börjat jag på apu i västerås och hem direkt och flytta fulla rullar men skönt att det flyter på! har varit på så extremt bra humör idag ingen saknad bara glad glad extremt ovanligt för att vara just jag men kändes som frihet idag, skönt att bara ta en dag i taget men när man så tänker efter såhär på kvällskvisten så skanar man lite grann, men måste gilla läget även om det är tufft! ska lägga mig i soffan nu och slappa, ska tänka på hur orättvist livet kan vara ibland alltid tråkigt att höra att en som man känner har gått bort särskilt när man har hela livet på sig så Jonny tänker på dig och din familj och vänner livet blir inte alltid som man tänkt sig ibland, men så är det man ska ta vara på det man har man vet aldrig när det är försent!

sov gott natti !

Calahonda Golf , Costa Del Sol

Lite bilder från Mamma&Pappas hus i spanien!










Glöm dina bekymmer för i morgon kommer det nya!

Gårkvällen var jobbig att vara själv ibland kan vara det jobbigaste som finns det är just då man grubblar på allt, vänder sina frågor ut och in hur man kunde ha gjort saker och ting bättre eller sämre? att man saknar det är klart att man ibland saknar sin gamla varadag men att man kanske är nyfiken på hur framtiden ser ut.. Lämnade Dorran hos brorsan och Ida och Sara drog till saladamm, jag fixade hemma allt för att inte bara sitta still för att jag skulle börja tänka på allt, åkte hem till min kära vän Polskan på kvällen och tog en fika, snackade om allt gammalt vad som man lärt sig det man inte såg själv, ord som gjorde så ont attt jag lunde stå ut med det jag gjorde? men man är efterklok precis som hon säger man lär sig men när det är försent så ser man helheten och det är då som det brustit, men känns skönt att gråta ut hos en vän som känt en och vet vad man kämpat för, gråter man aldrig så kan man ju aldrig få tillbaka styrkan igen, efter det besöket va jag riktigt glad igen och det spelade ingen roll att sitta hemma tills jag skulle jobba jag gjorde till och med klart alla kompletteringar så det blev klart drog till jobbet pigg och dryg som dom tycker men skojja måste man ju få göra, haha stackars nattförman tur att han står ut med en skitunge som mig :) jag och Elli va ganska trötta och jag skulle ju hämta Dorran kl 7 men somnade ifrån den tiden så kl blev 11 istället samma tid som jag skulle vara i skolan på möte igen, usch och fy mera uppgifter som ska göras har tröttnat på detdär nu, men men bara att bita ihop! så nu blir det slå en pling till Järnet ut i solen med Dorran, middag ikväll i Jugansbo hos Ida´s family och sen vidare att flytta lite saker snart så smäller det sköööönt att flytta vill flytta nu! Hoppas att E engång i livet får smaka på det som han gav mig, men jag vet att når man botten så finner man också vägen till lyckan tillslut !




På måndag då smäller det, äntligen ska tatueringen göras!
saknar dig Brorsan.

Äntligen är bloggen fixad!

Tusen tack Maria för att du fixade min blogg, !

Höstmys!

Gårkvällen var blandade känslor men tillslut mysig, kan inte släppa taget riktigt men låter det landa och får se vad som händer med tiden, en dag i taget liksom kom hem kl 6 i morse gick bra att jobba även om jag var dö trött när jag skulle upp kl 2 men har börjat känna att det ibland lite ibland att det kan vara skönt att vara själv det är så sjukt mycket just nu och man hinner inye att tänka då, vill så mycket med saker som inte vill som jag vill igentligen, och jag vet ennu inte hur jag ska hantera det, men även om jag saknar så försöker jag inte att fokusera så mycket på det, för man vet att något löser sig tillslut det gör det alltid och jag hoppas verkligen det just nu! bara att träffa dig igår räckte även om det kändes jobbigt på ett annat sätt, va till skolan och hämtade mina kompletteringar också så kvällen blir till att fixa klart allt med det sen jobba inatt och i morn träffa Järnet dra till västerås en sväng, skönt att komma bort. Hann ju dock med stan också med Ida och Sara vi tog en fika och schoppa lite mys med mina bästa vänner, det är grejjer det funderar på att åka upp med Dorran till broddbo badet och bara vara sen till morsan och fika ikäll och sen packa, nu är det bara 3 dagar kvar till flytten sen så, mitt nya hem!! Nej ska göra lite nytta nu ..

Bye!





"saknarsaknar den bästabästa <3 "

Söndag..

kl 7 vaknade jag jag tror inte heller att jag sovit så pass länge kom vel hem starx efter halv 4 eller så och fixade käk och sen lugnade ner nerverna, vaknade av att morsan ringde och att Dorran skulle komma hem, hade till och med somnat med kläder och smink på så man såg ju skaplig ut när man skulle ut på morgonen haha, la mig i soffan somnade Dorran tar all plats som vanligt men det är ju bara att gilla läget, drog hem till Jessica och träffa tejeorna vidare på promenad och hämta bilen vidare till solariumet gud så skönt det var, skulle ju inte vara helt fel att åka utomlands nu fytusan vad skönt det skulle vara! drog vidare hem till polskan som kommit hem fick presenter som vanligt och vi tog en fika och snacka lite skit som vi alltid gör, hon är ju som en extra morsa till en, en klok pålska det där har alltid bra svar och kommentarer åå saker och ting, så nu är det bara hemma och slappa måste faktiskt säga att det känns lite i kroppen nu, men gjorde det inte tidigare.. så ikväll jaa en lugn söndag jobb väntas i natt och resten av kompletteringar från skolarbeten som jag bara la till sidan för att ha nöjen över helgen, tänk om jag bara hade gjort det innan så hade jag inte behöva gjort det nu haha! lugn dag skönt att vara lite för sig själv jag och Dorran, funderar skarpt på att ut och jogga lite men har ju en sån jäkla värk dumma mig som inte kan ge tusan i att dricka då, men 95/100 så va kvällen toppen igår, det tackar jag för tjejor!







Fånga Dagen!

Festprisse ;)

haha livet är en fest eller vad säger man? haha Becca och brorsan ville ju inte festa dom skulle ju igentligen ha Dorran, men sen fick man ett litet mess av Becca, jag drog ut till mamma och lämnade Dorran hem igen hämtade Becca och fixade oss hemma hos dom peppa till dom så dom blev fest sugna och jag snälla jag bjöd på groggar haha! drog på fest hos Madde trevlanstrevlans, träffade lite nytt folk vilket alltid är lika kul! knalla ner till hotellet kändes som om isbjörnarna skulle hinna ifatt en men bara bita ihop ville ju ta taxi men ingen annan som ville det men men, kom in väntade på Ida längelänge men kvällen blev pepp och jag kände mig som en festprisse men alltid ska det ju dyka upp lite smått, dock denna helg mådde jag bra dagen efter ingen värk eller så duktiga jag, för jag lär mig av mina misstag sen förra helgen :) men nog om det och till det onödiga att folk inte kan ge fan i det förflutna, ge fan i mig och mina vänner, jag skiter i att du tog m E det var igentligen det bästa som kunde hända just nu, jag skiter i om I gick fram till dig men att du skulle loska mig i ansiktet? jaaa men gör det jag är inte rädd inte för dig eller för någon annan för varför ska man gå och vara rädd för folk? ganska onödigt, och dessutom hon och jag kollar inte din jävla blogg eller kommenterar den men du har så svårt att fatta det, och synd om I för att hon är med mig? bullscht alltså jag höll på att garva ihjäl mig när ni står och kollar på mig och snackar, det gjorde man när man gick på dagis! gå vidare med ditt jag bryr mig inte jag har det mesta just nu som jag vill ha, och dessutom bra jäkla vänner som finns för en GULD till er säger jag bara! nej nu blir det mys med Dorran eftersom mamma kom förbi kl 7 i morse med henne, om jag sakna henne min bästa staffe!

pusshej!





"Allt löser sig tillslut, finns alltid ett svar på varje fråga!"




.....

"När ni är sorgsna, blicka in i era hjärtan,
och ni ska se att ni i verkligheten gråter över det som en gång beredde er glädje"

Lördag !

Jag är sliiiiten, känns i hela mig ska man sova i graven eller? haha ja det kan man ju undra full fart igår stan bolaget till ransta hem äta tjejorna kom förbi, jag blev hungrig drog till Norrmanska käka mat och drack vissa blev lite fulla än andra, men kändes skönt att bara dra ut med ett gäng och umgås efter några timmar kom det fler folk och det blev bara trevligare och trevligare tills klockan blev ett då var det bara att dra hem, sen iväg och jobba men innan det blev det käk på liljas så va inte på jobbet försen halv 3, och snacka om jag var dryg då eftersom jag inte hade fått sovit, haha alla som säger att jag inte har humor ojoj det hade jag då fan vad jag skratta om retade arbetskollegorna, haha men men skanade den bästa igår också kändes som om jag fick ett raseri brott inombords blir ju lätt så när det är som det är men det är ju en dag idag också så man får vel hoppas igen då att det blir bättre? nåväl nu ska jag ducsha sen stan och gå på marken sola käka mat festa festa sen hotellet, sen då? hm jadu ensamhet ensamhet, nej nej det vill jag inte ha! kvällen kan bara beskrivas med ett ord ALL IN !

ses och hörs i morn !

bye.

2 oslagbara år.

Men det kändes nu när jag tänkte efter, men endå att det blev bra tillslut som det det blev, för jag har lärt mig att inte bry mig om saker som inte bryr sig tillbaka, men visst kan man bara le för sig själv när man hittar datum i livet som denna dag som påminner en om att man faktiskt haft en liten del som varit bra? jora lite glada minnen måste man få komma ihåg för att kunna leva vidare och veta vem man är, men klart att man för två år sedan inte trodde att det skulle vara såhär nu, när man bara hade ordet oslagbart i huvudet..Men som sagt man lever engång och man måste ta vara på det, inte bara älta utan minnas det man gjort som varit bra och lära sig att leva med misstagen och kanske ta en lära av dom? det ska jag göra iaf, trots att det varit som det varit.

Äskar dig, nu i morgon och för alltid.

Helg, nu kör vi igen!

Freeedag skönt att bara ta dagen som den kommer, igår kväll somnade jag med twilight eclipse framför mig och kändeatt jag äntligen kunde somna in och att jag kunde sova som en stock, dock att man ibland saknar att sova med någon ibland, men bara gilla läget just nu, vaknade att brorsan väckte mig och då var det bara att pallra sig upp ingen jäkla sovmorgon här heller, på med musiken på med kläder och spackel ner till odal och köpte foder och täcke till Dorran vidare mot stan hem till brorsan och nu hemma igen dånande huvudvärk som vanligt! väntar fortfarande på remiss och sen så nya prover nästa vecka känns som om kroppen lever sitt egna lilla spel men jag lever emot det, i kväll blir det norr med tjejorna myspys jobba efter det så det blir lungt för min del, och i morn blir det all in tråkigt men jag ska försöka att göra det bästa av situationen en vad det blev förra helgen, förfest hos elli eller madde har inte riktigt funderat ut vart jag ska men det löser sig ju alltid! sen så blir man full som vanligt och få gå hem sin ensamhet och krama kudden själv, spendera söndagen själv och käka pizza, men dock hoppas jag inte på det vill ha tvåsamhet men svårt att ha det med någon som inte existerar, men fortsätta drömma kan man ju alltid göra, måste bara påpeka fanns en klok person som lärde mig att ta dag för dag och sanningen är den att jag är betydligt mycket lyckligare av det man blir bara besviken på att planera! nej nu blir det mys med Dorran som ska vara hos brorsan hela helgen, sen peppa för ikväll, men i morn haha jadu då ska jag iaf inte bry mig om dom som snackar eller tror att jag bry mig om det förflutna, har sett förändringar och nya möjligehter och andra bra människor på sistione!

Bye!






" SaknaSakna, tränga bort tränga bort vill att det ska bli bra. "







Tiden bara rullar..

Redan torsdag, jajemen om tiden rullar på? herregud det drar ihop sig för flytten, APU startar och den sista lektionen hade jag igår, om det var tråkigt ! kommer att sakna lektionerna ett helt jäkla år har bara runnit iväg fick öva på HRL och hjärtstartare igår det var grymt kul! kände det här suget att jobba inom ambulans yrket ett jobb med mycket saker och det händer olika saker och olyckor, det liksom kliar i fingrarna när man jobbar i hemtjänsten och sen så ser man ambulansen, där gör man verkligen sitt jobb till 100% bra man räddar folk men endå kan tackla den svåra delen om man inte skulle klara det, men iaf är så skönt att vara klar nu, Hermods kör vel igång snart 3 fördjupningskurser sen är det dags att söka dom andra kurserna så man kan få sitt kompletterande gymnasiebetyg sen så, sen är det kära högskolan kvar! har bestämt mig för att jag ska klara det och målet är till nästa höst att jag ska vara klar då, det går bara om man vill, nu har jag ju grunden klar nu är det ju bara det tråkiga med matte och skit kvar, men men pepp så :) bytheway från det ena till det andra träffa min käre vän Järnet i går kväll snacka och hade skoj snacka om vad länge sen det var, kul att träffa gamla vänner igen det gillas och i morn antar jag att det blir schopping i västerås? lön yepp skönt och bra lön också det förtjänas! dagen blir nog lugn iaf, ut till morsan hämta becca Idas bror kommer och jag som ska ligga i soffan ner bäddad och pigga på mig till helgen, fytusan vilken bra helg det kommer att bli är jäkligt peppad trots det som va förra helgen, men jag hoppas att en liten del går till att träffa den bästa, ibland saknar man bara lite för mycket en vad man ska göra, men så är livet!


Real life väntar bye !




Jag&lill Dorran för längelängelänge sen <3

Jag hatar..

Jag hatar att vänta, jag hatar att sakna, jag hatar att tycka om saker som inte tycker om mig tillbaka, jag hatar ängslan jag hatar allt just nu, jag önksade att jag ibland kunde sopla  tillbaka tiden och kanske ha sett att
jag gjorde lite fel, men jag har också insett att vi människor inte är problemfria? men när fan ska min tur komma? min jävla lycka som bara flög ur min hand, ? kunde jag inte hantera den? jag vill inte ge upp en halv sida säger att det kommer att bli bra, men saknden är nog värst jag önskade att du bara ville och kunde lära känna mig för den jag är den som du inte har sett en, men vem vet med tiden? inte jag iaf jag som alltid vill ha saker och ting planerat, men jag kände det idag när jag va ute vid sjön, en dag i taget är det jag ska ta även om det är jobbigt, men vart är min lycka? den bara försvann kunde jag bara inte hantera den eller var det bara nu igen att falla tillbaka till oturen för att jag själv var så osäker på mig själv, jag är arg på mig själv jag sätter upp en mur, jag vill komma över steget till frihet i mig själv, känns lycka, glädje varje dag, vara saknad, bli saknad, vara omtyckt, bli omtyckt..Men som vanligt turen vänder sig på engång. Men jag har accepterat och lärt mig att man inte kan bestämma saker, det måste komma naturligt, men jag hoppas att chansen är stor den att det blir samma sak för den andra. Jag hatar mig själv just nu för det är bara jag som alla säger som kan påverka hur livet ska vara, men jag gör fel när jag försöker att tycka om och visa det, eller att komma vidare. Finns ingen saknad av det förflutna bara det braiga som varit den senaste tiden, allt jag kan göra är att försöka intala mig för varje dag och tro att det ska bli bra, tro hopp och kärlek finns det?

Nej ska bara vara, grubbla för mig själv och vara besviken på mig själv, jag ska känna hur saknaden snart styper mig!




det drar ihop sig.

Nästa söndag så flyttar vi in i våran nya lya, om det känns bra äntligen så får man börja om på nytt igen kommer att kännas underbart bra, dock är det mycket som ska göras för att det ska bli bra men is i magen så blir det ett bra resultat tillslut, det drygaste är nog att man måste hämta dom sista sakerna i lägenheten hos M E och hans lilla gullfjun, haha ja herregud så jäkla irriterande och du förresten så kan du vara ett äckel själv :) haha ! snacka om vila ordförråd vissa människor har ibland, det är ju skamligt. Igår blev det 5 min taco kväll för mig sen var det dags att vara fyllechaffis och sen stack till blom, brorsan och hem igen så sen var det bara lagom att dra iväg att jobba sen, pigg som tusan var jag det brukar jag ju inte vara, men det var skönt att bara komma iväg och jobba och bara rensa ur sig, jag tror att det kan behövas ibland. Bort från allt kan vara jäkligt nyttigt, vaknade av att Ida väckte mig känns som om jag skulle kunna ha sovit i flera timma och Dorran mös ju som aldrig förr, men det saknades en person faktiskt den bästa då skulle jag defenitivt ha sovit hela livet känns det som! undarar vad denna lördag bjuder på har hört att vissa är sugna på fest, men jag är sugen på tvåsamhet, men beror ju på det där. Men hur som helst så måste det bli en lyckad lördag! Nu ska jag ut med Dorran och sen kanske gym? sen då.. hm får se något händer iaf !

Bye...



Lite minnen sisådär.

Blir lätt att man hittar gamla minnen när man rensar saker, slänger upp lite skit !
















sisådär, tillbaka till pluggandet igen !

Vit helg trots allt

Jag som var peppad på att festa i helgen igen, men nej då.. istället blir det jobba nu i natt och sen taco kväll med idol med tjejorna :) men i morn lördag då? hm skulle ju vara kul att fixa en riktig fest igen, för förra helgen vart ju grymt bra, men men man får ta dagen som den kommer! saker och ting förändras ju hela tiden, har varit hos morsan och fixat sen så fick jag  presenter för att jag snart tagit examen och att jag klarade provet haha gullig hon är, lägenheten kommer verkligen att bli superduper och tro mig bilder kommer att läggas upp, man kan ju inte bara skryta utan att ha bevis eller hur? ;) fixade det sista läxorna också lilla duktiga jag, haha väntar på att Ida ska komma hem nu sen blir det handla och fixa och lite senare dra till nya lyan och fixa lite, soft ! nej nu ska jag tänka lite, och sakna den bästa!


Bye!



Lycka, upp och ner.

Jag vaknade upp glad i morse men det måste ha berott på att jag vaknade upp brevid den bästaste, om jag saknar dig det gör jag verkligen du är så fin! brorsan väckte mig jag knallade ner till tvättstugan och fixade eftersom lilla Ida inte hade kommit hem, kände mig helt slut i kroppen orkade knappt ta mig upp ur sängen, känns som om att det är en infektion på gång nu  igen, men men så är det ju när det börjar att bli lite kyligare! va på mitt möte i morse det går frammåt, även om det är upp och ned man är glad och ena stunden är man nere, men så är det man måste acceptera det men för varje gång så har jag mina små mål, och jag är glad för dom runt omkring mig som står ut med mig med min oro och ångest, men jag har bestämt mig för att inte ge upp och ska övervinna det gamla och fokusera frammåt, jag kan sätta värde på saker nu som jag inte kunde göra förut, jag har får lära mig att stressa ned om jag känner mig osäker, jag måste lära mig att lita på folk att jag kanske också är "värd" något, men det är inte alltid så lätt att rycka upp sig om man har dålig självkänsla eller självförtroende, men huvudsaken är att man försöker en att inte ta tag i allt, men jag kommer aldrig att förlåta det gamla jag kommer aldrig att acceptera dom personer som fått en att må som man mådde, vänner är det viktigaste man ska njuta om det som är bra, ! nåväl nog om det har arrangerat mig i att kollat på smärt området till provet i morgon och jag måste klara det sen så är det över sen är det bara 4 veckors APU kvar, tänkt att ett års kämpande är klart sen? känns så himla bra, att starta på nya vägar i livet, ska också hinna med gymet idag sen till morsan och pyssla med saker till nya lyan och sen kolla foder häst, usch har mycket att göra, och i morn är det redan helg igen? och jag har inga planer, haha ovanligt hoppas att helgen bjuder på något bra men det blir ju som man gör den till! nej nu ska jag ta en promenad med min lilla Dorre och sen tillbaka till real life igen

Hörrs då!



Morsningkorsning.

Somnade med böckerna i famnen och i morse va det dags för prov igen, gick ju sådär men det var ju ingen nyhet jag provade ju iaf, har känt mig lite nere nu fram och tillbaka, kanske var det inte min tur att få det bra som jag ville, men jag hoppas på det att inget ska gå snett nu, allt löser sig på ett eller annat sätt, men hatar att sakna sånt som inte saknar en tillbaka, kankse är det fel på mig eftersom det aldrig blir som jag vill? eller är det bara alltid fel tillfällen, men men vem vet idag blir det gymet, hm sen pluggplugg jobba natt och hm, vill att något drastiskt ska hända i mitt liv, vill ha tvåsamhet. vill ha en utveckling, inte samma stampande varje dag som det varit, vill gå frammåt vill att det ska hända något, hoppas krypande lyckan besöker mig snart skulle behövas, men vem vet kanske skulle jag bara ha njutit extra mycket av dom dagar som jag verkligen var glad. Finns inga svar på alla gåtor eller svar bara tiden som visar hur det blir, och tro det eller ej en jäkla vecka kvar nu sen är skolan off och bara 4 veckors APU sen är examen klar, yey ! haha .. Nej tillbaka till verkligheten...

See ya!




Saknar dig, du är speciell.




Trötter

Dagen rullade på precis som alla andra, jobbade några timmar på morgonen fixade iordning pappas distrikt så det ska stämma sen när jag ska köra det, efter det blev det uppsala intensiv avdelningen på akademiska jäkligt intressant fick dock lära mig extremt mycket och passade på att anteckna en del sidor eftersom jag har prov i morgon och jag lär ju kunna det då, intensiv vården känns faktiskt lite lockande att jobba i det är mycket ansvar och omvårdnad, men nej sen när jag fick syn på ambulans personalen så känns det bara mera lockande, men det är ju så att det är en alldeles för lång väg, men drömmar kan man ju ha ! kvällen blir lugn har käkat hos Lisa, pluggat och nu så tänkte jag faktiskt dra mig iväg till gymet, men jag känner att sängen lockar mera är så sjukt trött, somnade på vägen dit och hem från uppsala känner mig helt slut i kroppen, men nejdå pepp pepp ska jag gå ned dom sista kilona nu så får jag banemig ge mig iväg till gymet!

Hörs!






" Du är luft, och jag är fri "

Höst känslor?

Dom senaste dagarna har varit så extremt bra så bra så att det känns som om man är i den dröm, jag har redan börjat känna saknad, det pirrar i hela mig jag är lycklig, kanske finns det känlsor? du är så sjukt underbar och du gör mig så himla glad, även om jag tänkte på det förflutna så skulle jag aldrig ge upp dig även om man är rädd och osäker, men vad har man att förlora? så fort jag är med dig så finns det inga problem, du accepterar mig för den jag är och jag kan känna mig lugn, jag kan ta vara på dagen då jag varit med dig, jag är inte osäker och rädd när jag är med dig, jag känner verkligen hur du känner och det bara värmer i mig av att tänka på dig, du är så himla fin och veta att man kan prata med dig, du förstår en du vet hur det är och kan vara, du är en sån bra person som kan ta ner mig på jorden när det är jobbigt, jag hoppas verkligen på det bästabästa, du i min tillvaro är som min lycko dag, bara av att ha dig sovandes brevid mig är en trygghet, du är bra på exakt alla sätt, jag är glad att jag träffade dig !
från det ena till det andra, mötet gick bra igår men det fick mig att bli arg och ledsen att man verkligen kan se vad  du gjorde och hur du var? ingen annan människa ska få mig att nå botten igen, jag har träffat så extremt bra människor som är runt omkring mig, som jag bara har blundat för tidigare, men det känns skönt att ta sig igenom detta nu och finna sig själv, tänka nu och frammåt inte det som har varit det är tider som varit och som aldrig mera får komma upp igen, men jag måste släppa det så att det inte rinner över det som är nu, vill inte förlora denna chans sådana chanser får man inte alla gånger, men ibland känns det som om man borde få vara arg på situationen, men jag är glad att du gjorde detta mot mig att du gjorde slut med mig och skaffade ny, för jag hade aldrig sett problemen själv och det har jag gjort nu, aldrig mera aldrig mera ska jag känna mig låst och orättvist behandlad, känslan av lycka är det bästa som finns, jag har allt just nu verkligen allt just nu! har äntligen fått tillbaka lusten att jobba igen, skolan måste jag satsa hårt på nu jag ångrar att jag gav upp allt för dig, men det bästa är att jag glömt dig, du finns inte jag saknar inte dig jag saknar verkligen inte det vi hade, ingenting jag och Dorran har det bästa just nu, så bra har jag nog aldrig haft och jag trodde själv inte att det fanns någon som kunde slå det men det fanns det, nej nu måste jag fixa och dona om någon timme drar jag till uppsala på studiebesök ska bli jäkligt kul !

seee ya !











Det är klart

att det kommer dagar då är allt är fel, då viss saker känns så jäkla tråkigt och ledsamt, värst dom dagar man saknar dom minnen som man haft, men bara sådana minnen kommer upp då man jobbar sig igenom dom, men idag är det just en sådan dag som jag saknar dig brorsan, dom är inte många men när dom väl kommer så känns det alldeles för mycket, jag säger som jag alltid har gjort varför är du bara inte här? varför lämnade du bara allt? men du klart att du är här, jag tog mig ju igenom allt skit på bara några veckor denna gång, du måste ju vara min lycka just nu, men jag hatar att jag inte sörjde dig ordentligt när du gick bort utan bara kasta iväg det som om inget hänt, varför tog jag bara inte den sista tiden till vara, jo för man är efter klok, det kommer den dagen då man själv börjar att finna sig själv igen och att allt runtomkring en stannar still, det är då när det kommer som det känns alldeles för mycket, speciellt när man råkar vara ensam en liten liten stund, det är obeskrivligt när dom dagar som är fel kommer, jag peppar mig själv om att det är såhär och det kommer alltid att vara så bara jag som måste acceptera och inse att du är gone, för alltid som du nu varit i 1år och 6mån, dags att vakna upp liksom men när då? inte nu iaf känns det som, en sak är säkert, syskonkärlek till tusen bara jag som måste inse sanningen att det aldrig kommer att finnas en kontakt igen, du kommer aldrig tillbaka du kommer aldrig att kunna vara med om det som du ville vara med om.





Bara bra jäklar runt omkring mig.

Måste påpeka att helgen som varit har varit den bästabästa på länge, haft så sjukt kul i fredags på bilträffen men också det galnaste festandet i lördags, det var helt klockrent om inte hur det avslutades?, fixade och donade hela lördagen i Ransta, hm Ida det minns jag inte eller jo vi va till Rusta och Ikea med morsan och fynda massa saker till lägenheten, bla nya tapeter till sovrummet skitsnygga fondväggar, om jag längtar nu, det kommer att bli så fint ! Idag är det måndag igen veckorna bara rinner iväg, och tro mig just nu är det lycka i mig inte en enda grubblande eller jo kanske pyttepytte lite men när man lägger det åt sidan så försvinner det, för jag måste bara tala om att det finns så sjukt bra människor runt omkring mig just nu som får mig att känna glädje, och ja guld till er mina vänner ! Får se vad dagen bjuder på jag ska iaf pallra mig till gymet, plugga för jag har 2 prov denna vecka och i morgon blir det uppsala på studiebesök om brännskadade vilket också är intressant, hm dorran ska till lisa och busa av sig medans hon och jag tar en fik, sen då? jo sen så ska jag sakna den finaste!



ciao !

 




Taggad!

Gårdagen var toppen kvällen var toppen massa folk, bilar och lite race men plusset var ju dom roliga människorna som man umgicks med, skulle hem på fest på kvällen men den spåra ur när jag kom tillbaka till stan och jag drog på iväg på ett annat håll, som jag aldrig trodde att det skulle bli men tyrevlans det med :) idag har jag fixat och hjälpt morsan med brorsans lägenhet, somnade på soffan sen efter att ha fått ett anfall känner fortfarande att det inte är helt okej men denna kväll kommer att bli bra, är så sjukt taggad för fest och bra människor, saknar dock min Dorramn som jag varit och pussa på idag, i morn blir det soft mat i Ransta och tvätttid, pluggande och sen jobbande, ja helgen går för fort när man har kul, men jag trodde inte att livet kunde bli så här bra, även om man saknar lite ibland men det kommer att bli bra snart så !



Ikväll kör vi all in !




you giving me fucking butterflies

Idag har jag varit i västerås med min bästa, köpt nya tapeter till nya lägenheten osv, shit nu är det inte långt kvar tills vi flyttar! när jag kom hem gjorde jag i ordning mat till mig och ida, det blev kycklig och ris gott gott gott . ikväll sticker vi till västrås igen och kollar in alla snygga bilar ;)hoppas man träffar dig ikväll också . idag har jag faktisk varit på riktigt bra humör, känns så skönt att man äntligen kan börja gå vidare med livet. även fast dom har veckorna har varit dom jobbigaste i mitt liv så känns livet ganska härligt just nu! Nu tänker jag bara njuta av dagarna framöver med min lilla familj ida och doris dom två bästa jag har i livet just nu



Dorran !

Min fina staffe Doris (Dorran) Eng/Am staff !









ensam.

vilken dag måste jag bara säga, idag kändes det som om jag bara stängde ut allt har bara prata med Ida idag och "hon" på mötet i morse, snacka om vad man behövde vara ensam för sig själv har haft så mycket att tänka på men efter några timmar rullar minerna upp igen och man blir glad och glömmer allt, jag och Ida drog på musiken i bilen och åkte in till västerås och fynda lite smått och gott tog med oss Doris till djuraffären och köpte lite hundben, gick på ica maxi och dryga oss haha, snacka om kul vi har ibland alla killar där ute som ser och möter oss måste tycka att vi är knäppa, haha! men man måste bjuda på sig själv såklart! sen efter det dorg vi hem till morsan käka mat och sola i solen doris lekte runt och sen vidare till jugansbo och fika och prata lite nu inför flytten, kommer bli så bra om jag längtar. Har även snacka planer inför helgen änrligen en helg igen som blir full planeras hoppas allt blir som det ska för förra helgen blev ju grymt bra! ska försöka vila en stund nu blir ju jobb inatt sen har jag prov i morgon och sen finns det saker som ska fixas blandannat till Västerås igen, känns som om jag aldrig får sova men det får man vel göra i graven sen, väntar också på att Ida ska komma hem sitter i min lilla ensamhet och känner lite saknad men det är bara mysigt, klart att jag vill finna en som tycker om mig som man kan krypa ner i soffan med, men men det får vänta en dag kanske det dyker upp eller? hm ja vem vet.. ska försöka hinna med en promenad med Doris efter Idol, önskade ibland att dygnet hade flera timmar !


BYE!




du är så sjukt fin, jag bara ältar och ältar, ska jag chansa?




BästaBästa!

Du är min allra bästa vän, en vän som finns för mig som känt mig genom åren som vet hur jag funkar och som vet hur du ska få mig att må bra, du finns alltid vid min sida när det är tufft! du får mig att känna lycka när det är som det är, jag har aldrig haft en vän som funnit så som du har, du ska bara vet hur jäkla glad jag är som har dig och dig min vän ska jag vara rädd om, jag finns för dig genom allt jag kommer alltid att stötta dig så som du stöttar mig, du finns exakt hela tiden för mig, du offrade allt för att hjälpa mig på fötter igen, och det tackar jag för. Ida du är overderlig du är bra och förtjänar allt bästa, älskar dig vännen !




Dead and Gone!

jag fattar verkligen inte vad som är felet med allt, jag gör allt jag släpper dig och fokuserar på mitt liv men då är det fel? jag mår bra just nu och då är det fel, jag kan inte fatta att folk är så ihärdiga på att lägga sig i andras problem och bara prata och förstöra och dra på mera saker, måste man flytta från stan för att det ska bli bra? vad ska jag göra för att det ska sluta? det som varit är slut jag bryr mig inte jag vill inte ha dig, jag saknar dig inte det vi haft har vi haft är det något som man måste snacka om nu? är det något som man hitta på flera saker? att man varit otrogen slagen hit och dit? du vet vel själv vad du håller på med och hur du beter dig kanske folk som märker det? du säger att ingen bryr sig om mig och om hur jag mår? okej nej har jag syftat på att folk ska torka mina tårar?  jag kan iaf ta tag i mina egna problem och skapa lycka till mig själv, ensam och starkast men jag vet att mina riktga vänner känner mig för den jag är, jag har mina åsikter om dig och du och mig, jag vill fokusera frammåt skaffa nya vägar och lära känna nytt folk, jag vill inte att folk ska få en bild av mig av skit snack jag vill att folk ska lära känna mig för den jag är, men visst fine kan inte folk släppa att det är slut så prata på jag vet vad som hänt och hur det är, men typiskt mister E som alltid lyssnar på andra personer för i hans ögon så är det bara jag som är idioten på denna jord, men inget jag kan göra, fokusera på ditt liv du har vel nog med det, jag kokar över snart ingen dag kan det finns utan problem? stäng locket släpp det som varit titta frammåt jag är så jävla arg, det är för att jag är trött på allt just nu, är man verkligen tvungen att lägga mobilen i lådan och flytta eller för att inte få skäll? bry dig inte istället för det gör inte jag, riktiga vänner och riktigt folk snackar inte skit och accepterar den för den man är, sen att vi bråkar och är osense är en annan sak, men man ska inte hota med allt, saker och ting är alltid orättvist när man skiljs åt, den enda stora önskan som finns är att vi bara släpper taget om varandra stänger banden just nu att jag får flytta och få mina saker att du slutar bråka på mig och accepterar att livet inte är rättvist, jag vill vara lycklig jag vill starta mitt nya kapitel jag vill komma vidare jag tänker inte knäckas, den som vill lära känna mig får göra det, men den som inte vill får vel lyssna på allt skit snack, man ska aldrig dömma en person innan man träffat den, så mr E lägg ner nu skapa fred båda två mår bäst så!


drar iväg till spåret och springer måste avreagera mig har för mycket som ska fixas denna vecka, jag kan inte låta det raseras för att det finns för mycket problem !

BYE!

Zombie.

Tänk att jag ska sova när jag sover det är ju sjukt försov mig som vanligt men det är svårt att komma in i nattjobbet igen och sen är det full fokus i skolan och känner att det kan bli lite tufft speciellt när jag är så trött, menmen jag drog mig upp och kom 30 min försent men jag hann redovisa min uppgifter så fick godkänt och kunde släppa det problemet, sen träffa jag bästa Ida och vi kolla på stan käka mat och fixa koppel till Doris eftersom hon växer på nu så att det knakar, efter det drog vi ut till broddbo badet snacka om vad dom behövde att springa av sig dom hoppa i vattnet och härjade också, jag har verkligen inte sett dom så glada på väldigt väldigt länge, bara att vara där påminner mig om dig, men inte om att jag saknar det som är och varit bara dom bariga och underbara minnena som var problemfria, men så fort dom tankarna kommer upp så gömmer jag dom igen, just nu finns det inte tid att minnas dig. Ikväll blir det iaf kalas Saga blir hela 7 år, tiden går fort som sagt men barnkalas är alltid kul haha :) sonny fixade min bil idag också så nu gåre att lyssna på musik igen! soft tack bästa brooor ! nej nu ska jag plugga till mitt prov som jag har på fredag och i morn är det samtal sen jobba natten igen, sen snart så är det helg igen om jag längtar kanske bjuder den på galenskap igen? Jora när man heter Ida&Sarah så kommer det att göras saker, ge mig helg nu!!

see ya !






Skrattretande!

Åhhh, hahahahaha fan känns som om jag kan känna mig skratt retande på hur omogen du är, så sjukt att jag bara kunde se det nu? det är ju synd att man har varit lite seg, men vissa växer ju bara inte upp men så är det ju bara så skönt att bara inte bry sig om dig, att du inte hör av dig har längtat efter en helt lugn dag inga mess eller ringande och skirkande men men man ska inte ta ut segern i förskott, marsvin är ju som dom är men iaf har precis kommit hem från en lång promenad med Jenny och hundarna innan det var det tjej mys och Idol haha galna personer det finns, har varit full fart hela dagen och nu ska jag fixa resten av läxan och sen upp och jobba kl 2 så gud vad pigg jag kommer att vara i morn eller inte, dagen som är full i morgon också men jag är glad att det händer något, nu går jag bara och längtar efter nya lyan gud det kommer att bli så snyggt! äntligen mitt och Idas hem bara vårat och ingen annan kan komma och bestämma, snacka om vad saker det kommer att hända framöver, vi tjejor har planerat bil färd till göteborg liseberg, hotell och en hel helgsfestande eventuellt hinna med en stockholms tripp snacka om kul att bara komma iväg ett gäng och bara härja av sig och träffa nytt folk, det kan behövas! nej nu är det dags att återgå till det viktiga igen!
'

" du är så sjukt fin, du får mig att känna mig betydelse full "

Natti Natti!



Det är tur att du finns.

Jag är glad att du finns vid min sida, du var ju trots allt min storebror och kärleken och saknaden till dig kommer alltid vara overderlig, för den dagen du lämnade oss var den värsta dagen på denna jord, den smärtan var extrem och den smärtan att bryta upp med någon känns inte alls likadan jag önskade verkligen att du hade fått levt ditt liv längre en vad du fick, jag är glad att du finns för mig jag känner det för varje dag. Jag är starkare och känner inte rädslan för ensamheten som skärmde mig förut. Du var speciell på ditt sätt det var därför du var omtyckt, jag älskar dig storebror, jag är så jäkla glad för dom dagar och minnen som jag fick med dig, alla tips och råd du gav mig om allt, finns saker som får mig att le när jag bara tänker till, jag kommer nog aldrig att möta en sån klok person som du var, men jag måste verkligen påpeka att tiden gått alldeles för fort det är nästan skrämmande men tänk om 10 år då också hur kommer det inte kännas då? för här och nu så känns det som om det var igår som jag träffade dig sist, som om det var i helgen senast då jag och erik och alla i familjen kom på fest, den sista festen jag hann uppleva den sista gången jag träffade dig, men jag är glad att du vet att jag var glad för allt du hjälpte mig med. En riktigt stor guldmedalj skulle du ha haft, tro mig du är saknad av alla! jag glömmer dig aldrig du finns varje dag, och du jag försöker besöka dig så ofta jag kan, tack Peter för att du förstod, uppskattade och hjälpte mig. <3




jag kan inte sätta ett ord på hur de känns just nu.

Jäkla lat jag var när jag skulle gå spåret med Thea&Doris fick ju håll efter alla backar om dom sprang fram och tillbaka och det kändes som om jag skulle gå i bitar, och jag som är så rädd att gå i skogen det är det värsta jag vet jag som alltid inbillar mig om att det ska komma björn eller varg, haha så jag joggade och höjde musiken på mobilen lika bra det sjöng lite för mig själv medans ingen hörde, eftet det drog jag hem till syrrans hus gud så fint men dock mycket att göra så det var bara att ta penseln och börja måla både morsan och hon kladda färg men jag var proffset själv och inte spillde en droppe bra gjort för min del haha :) sen så skulle man tydligen på barnkalas i morgon men det är ju alltid lika trevlig, ! sitter hemma nu och väntar på att Ida ska komma hem blir handla käka och sen bara kolla Idol, hm.. jag kan inte sätta ett ord på varför jag känner lycka långt inom mig, det pirrar i mig jäkla bra känsla må jag säga, men usch så sjukt fin du är måste jag bara nämna finns en person som jag verkligen inte kan släppa ur mina tankar, herreud säger jag bara varför tog jag inte iniativet? Dumma mig eller va jag för feg, ? kanske nästa gång eller så är det bara meningen att jag ska vara för mig själv just nu, men jag hoppas denna braiga lycka och pirret sitter kvar hela veckan har ju massa prov och tidningsjobb plus att jag lovat att fortsätta måla, sen har jag ju gymet och mina promenader, har ju lyckats gått ner 15 kilo sen i mars och jag var överlycklig när jag fick på mig alla gamla jeans i morse, lycklig för att dom kom på men inte lycklig för att jag måste köpa nya för att dom är för stora, nej nu ska jag duscha och bara ta vara på denna kväll måste fokusera allt på skolan så det blir klart, men gud vad jag kommer att sakna att vara i skolan sen, jag saknar faktiskt lektionerna med klassen synd nu när alla är på olika ställen men får fixa en bra klassfest sen!

Ciao !



Sunshine..

Tjena hallå, eller hur ska man uttrycka sig om man är glad? vaknade i morse av massa bråk som vanligt men det dämpas också som vanligt, missade min viktiga tid idag till samtalet men fick några minuter på mig att lufta några ord och på trosdag så ska jag dit igen, har faktiskt funkat bra med Thea också, gud vad nöjd och glad hon var för att åka bil idag haha den lilla saken, jag kunde inte ens bli arg på henne för att hon hade hoppat fram i framsätet hon är expert på att lirka sig ut ur bagage utrymmet, men men jag förstår att hon saknar att åka bil det tycker hon ju om :) så ni ska jag ta en jäkla promenad i spåret dunka lite musik och bara vara för mig själv i ensamheten, jag som hatade ensamhet men fy så skönt det är ibland! och sen ikväll så har jag hört ryktas om lite mys och kolla idol med galna tjejor och drägla över lite snygga killar, haha ! men innan de så ska jag fixa mina uppgifter för jag har börjat att räkna ned tiden, bara några veckor kvar nu sen är man äntligen klar, ska bli sååå skönt, men oj vad jag har att göra idag kom ju också på att jag ska åka och kolla på syrrans nya hus och måla lite glad för deras skull att dom äntligen skaffat sig ett hus efter många visningar och så, nej nu har jag inte tid att blogga mera ska ut i solen och skina!

glöm dina bekymer för i morgon kommer det nya!


Ida du är fan den bästa vännen som har existerat i mitt liv, du vet allt om mig precis som om du vore min dagbok, och jag är glad för det!


Låt tiden visa vägen Erik....

Just nu kokar jag av ilska, jag som grät över dig jag som saknade dig men jag känner bara hat just det kommer aldrig att bli som det varit och jag är just glad i detta skede att det blev som det blev, synd bara att det inte kunde komma tidigare för 6 månader sen då allt började då jag visste att du skulle lämna mig iallafall, jag själv kunde inte öppna ögonen och verkligen se hur du är, som jag gör nu att det skulle ta så lång tid för mig att inse att du ljugit mig rakt upp i ansiktet?! jo det är ju verkligen det man gör mot vänner säg vad du vill och tycker men just nu och bra jäkla många stunder framöver så kommer vi aldrig att komma sams du och jag, du kommer aldrig att respektera mig du ser mig som ett bollplank och jag är trött på det, men låt folk snacka gör det jag bryr mig inte folk får lära att känna mig för den jag är, den dagen du börjar att respektera och hoppas på mig så ska du se att jag kan bli jag, den som du lärde känna men tro mig det är inte bara jag som ska ändra på mig, jag är glad för det som var, men jag vaknade upp idag och kände att jag verkligen inte saknade dig jag saknar inte den du är just nu, inte som vän heller men jag kommer att sakna och grubbla på ditt gamla jag som fick mig att må bra, men just nu är det såhär och det kanske är nyttigt? men tydligen så är allt mitt fel till att det är såhär men okej då får det vara det men jag vet också att det inte alltid är ens fel att två träter, men jag orkar inte lägga mera tid på att bråka eller förstå varför det blev som det blev, veckorna har redan rullat på för fullt jag raderar dig nu, men jag kommer att hoppas att du och jag kommer någongång i livet kunna skratta åt allt som varit, bara vara vänner de vi hade hade vi, det vi vet om varandra vet vi det stannar bara mellan oss och inga andra människor, döm inte heller mig att jag aldrig kommer att bli normal eller att ändra mig, alla personer förändras och vi växte ifrån varandra synd bara att det är som det är just nu, men kanske det bästa....Jag gör det för hundarnas skull precis som du gör, du är älskad av mig innerst inne du är en fin person bakom alla problem som vi haft, jag hoppas att du kan finna det du söker och vill med ditt liv, jag önskade också att jag kunde finnas för dig och vara lycklig för det, men jag kan inte vara lycklig för saker som du inte kan vara lycklig för mig. Det har varit ett stort steg att släppa taget om dig men det är inte farligt för jag vet att en dag i livet så kommer vi kunna prata med varandra igen men inte just nu, det får kännas sen eller i morgon men just nu gör det inte det, för jag vet att du aldrig skulle fälla en tår för mig så jag har slutat att fälla tårar för dig, jag kommer aldrig att prata om dig mera, jag kommer att stänga mina minnen bakom mig och blicka frammåt, lycka till med det du skaffat dig, för jag har mycket att finna och veta vad jag vill göra så sluta hata mig nu börja tro på mig att jag också kan förändras alla kan bli bra på ett eller annat sätt, alla är vi unika

Älskar dig!

Godnatt!











Blaze & Doris



Fina Blaze!






Fina Doris !