Elvan









Diesel Doris är dock ingen camera tjej så jag får
försöka finna en annan chans att fota henne sen !

Gott Nytt År!

Ja vad ska man säga gott nytt år och hejdå 2010 och dom bra tiderna tar man med sig och dom dåligaste slänger man bort, och man intalar sig till att 2011 ska bli ett bättre år som man har gjort med alla andra och jag har inga nyårslöften heller men det brukar jag ju inte ha ! men som sagt gott nytt år till alla er där ute och hoppas att erat nya år bli så som ni önskar !
















en resumé utav en av det finaste minnena på detta år Diesel Doris.

Glada miner !

Crazy kväll tror att all den där glädjes känslan som legat gömd hela veckan bubblade upp idag, kan nog bero på att min älskling va sjukt glad i dag när han ringde och såna små saker gör en glad. Följde med mia och storhandla efter det strosa vi på stan skrattade och härjade precis som barnungar när vi gick i 8:an, fann inget eller jo massa saker men man måste tänka behöver man eller behöver man inte? haha slutade med att Mia handlade efter det drog vi till Åkra fixade tacos lyssna på musik och tog det lungt, packade gym kläder, badkläder och drog till lärkan, självklart så va det stääängt och jag som ville träna och sola och bada och basta ja allt det där! men nej då.. Vi drog vidare hem till Mias mamma satt och prata gammla minnen om min syster och hennes son som man inte träffat på tusen jäkla år, men ibland är det skönt att bara prata och skratta åt gamla minnen. Träffade brorsan & Becca och sen vidare till blom och drygade, eller jag och mia satt och skratta åt igentligen ingenting men jag trodde att vi va för trötta eller jag har fortfarande ont i skallen sen blekningen eller så kanske man bara blir lite knas av blondie? nej då ;) men bara skönt att härja runt att bara skratta ! så nu är det mys hemma plockar och städar fixat varm choklad och ska krypa ned i soffan och sova tills jag börjar jobba så jag orkar det, och i morgon ja sista dagen på detta året ! haha måste säga att jag har det bra just nu, jag har allt just nu precis här och nu, finaste lägenheten, jobb, skola, vänner , diesel doris och min nummer ett på listan han den där Filip. Som jag ska pussa ihjäl när jag träffar han nästa gång. Synd bara att vissa saker inte blev som det blev klart att man saknar sin gamla vän Ida, men som sagt det blev som det blev och ingen av oss är felfria men jag kan ju önska dig ett gott nytt år och det andra förflutna? byebye till det, för jag är på väg till bättre drömmar nu, eller? jaa det hoppas jag ,  jag vill det iaf ! time to sleeep kärlek till min finaste bästaste kärlek !





Jajjemen !



Random !

Fan vad jag vill ha, jag vill också ha en sommar bil första sommaren utan något att mecka med och bli arg på, första sommaren att inte bara beställa massa godis till bilen, första sommaren man inte har en bil med 300hk som man bara kan dåna musik och gasa på, haha låter jag fjantig? men jag älskar den där känslan att bara sitta där och lyssna på musik och bara dra iväg. Bara bli arg och nedsmutsad för att något litet skit har gått sönder eller bara tvätta och vaxa bilen.. haha mmm nu är det bara att kolla på Filips pärla och njuta av den? en BMW? haha jag som är van vid traktorer..




















Det kommer bättre tider lååångt kvar till sommaren vem vet kanske finns en annan trotjänare då? ;)

Frissan

jag hann sova en liten stund och som vanligt så ska man alltid vakna i panik och kasta på sig kläderna för att man ska in till västerås och fixa håret, denna gång blekte dom hela utväxten och nu blev jag tok blond! men tur att det dämpar sig lite sen.. stack till ica maxi och handlade lite tråkigt att vara ensam, men gilla läget? sen hem till Mia och nu ska jag fixa lite och sen ner på stan och lämna betyg till jobbet så man kan få lite mera i lön. Känns inte som om att det är torsdag idag heller och jag hade faktiskt önskat mig lit sol i dag men icke icke det fick jag inte! hm... brast ut i tårar idag ibland orkar man inte hålla sig. Jag saknar dig kom hit nuuuu ! så känns det inom mig som man bara vill skrika ut, kärlek kärlek ja jag vet jag är crazy men samtidigt så jäkla förälskad !

plikten kallar..










see ya !

Dagen före.

Idag är det näst sista dagen på detta år, ska bli skönt att bara komma vidare även om det finns motgångar just nu så brukar jag alltid vara den där filosofen att i slutänden så löser sig det för alla och jag tror att vi alla människor går i genom faser eller perioder i livet mer eller mindre och vissa känns mera en andra vare sig man vill eller inte. Men jag tror att det är viktigt att man håller en fokus på det man hade i grunden och låter inte problemen förstöra det andra fina som man har. Det lärde min bror mig iaf och det hjälpte mig och man ska aldrig sluta att hoppas för jag tror att man blir starkare med tiden ju mera man växer. Sitter hemma nu i min ensamhet funderar på allt men mest så tror jag att jag saknar Filip rejält mycket och jag önskade bara att han va här just nu bara en bamse kram av fylld kärlek från hans underbara hjärta. Men så är det ju med kärlek det ska ju verkligen göra ont att sakna någon annars så är det ju inte äkta känslor? men vill bara uppdatera om att han är det finaste som finns i mitt liv, och som sagt det är tomt här i lyan utan han, men som sagt kärlek är kärlek och han betyder verkligen allt. Ska ta och vila nu en stund sen ska jag till västerås till frisören vare sig jag har råd eller inte men fan man ser ju hemsk ut i håret haha typiskt när man är ljus och att man igentligen är brunett. Men men man kan inte gräma sig heller det kommer bättre tider där med eller? känner på mig att lyckan finns bakom dörren jag tror bara att man måste ha is i magen bara finnas där som stöd. Kan fan inte sluta le kärleken gör mig verkligen knepig och jag kan bara säga att jag är kär. Men ska ta den bubblande känslan och ta mig till sängen och vila, så att kroppen tillåter mig att få en bra dag idag !




du är allt jag älskar din personlighet när du sjunger för mig. Det bästa jag vet är när du är på topp
ditt underbara leende, ja allt !

Dags för jobb.

Känner mig inte direkt peppad till att jobba men måste komma igång nu. Men har fortfarande ont i njuren och är fortfarande illamående och vårt med mat aptiten. Fattar inte vad det ska vara för fel? fick hem breven för sen om 2 stora undersökningar på njuren också bara att ringa och klaga på posten igen drrygt ! vill ha ett slut orkar inte vara sjuk det tar på krafterna, men som sagt fortsätta kämpa? jo det är vel så.

Godnatt !

Bara några dagar kvar.

bara några dagar kvar på detta år? tiden har gått fort ? eller hur? men skönt är vel det med ett nytt år igen då bra och dåliga saker har ju hänt på sistone jag är ju sjukt glad att skolan är klar och att min examen ger mig mera jobb möjligheter och sen att jag fått chansen att träffa den bästa som jag hoppas att det kommer att funka med! börjar att kännas sjukt skönt att lämna det gamla men man är fortfarande frustrerad av att göra en förändring i mitt liv, men vad det vet jag inte? sala är ju inte det iaf. men från det ena till det andra i morgon ska jag unna mig frisör dag ska fixa min utfärg det får kosta vad det får kosta. Sen blir det inhandling av mat jag har varit så lat och inte orkat ett jävla skit, sen då? jo sen så blir det gymmet ikväll.. och sen och sen? jo sakna min kärlek som jag blir så frustrerad över att det är så långt borta? men det är ju inte det inte när man har bil ;) haha sen så ska jag komma igång med jobbet inatt också lika bra det har ju varit kass i kroppen på dom senaste dagarna så jag hoppas på nya tag nu! det skulle verkligen behövas, eller ja nya tag för allt känns det som? vart tog de där lycko ruset vägen har det fått semseter eller ? skulle ju uppskattas om det kom tillbaka, nej nu ska jag mysa med min fina staffe !




jag är inte perfekt men det är fan ingen annan heller.

Det gör ont.

Jag saknar, Jag tycker om dig, Det gör ont allt jag vill är att det ska vara som det var när vi sågs
du är obeskrivlig kärlek för mig. Pallar inte nedgång igen, du är allt för mig. Inse det förstå det , vill inte vakna upp
utan dig i mitt liv, men kanske jag som inte förstår kärlek hur det fungerar hur det ska existeras? Jag vet bara att det gör ont att sakna något så fint som dig.

Daughtry - Life after you


Jag älskar dig !

ensam för en stund.

Vaknade av att Filip kom hem i morse om jag hade saknat han? åkte till knivsta igår kväll för att bara få
sova brevid min kärlek innan det var dags för han att jobba igen, så nu sitter man här i ekmans säng och bara saknar, saknar den där braiga människan som får en att må så sjukt bra. Den där bubblande känslan som han ger mig av sina varma kramar och bara veta att han är en del av mitt liv gör saken bara bättre. Men det är klart att man ibland blir osäker på om man är tillräcklig nog, men klart att man är det eftersom du valde mig. Finner inga ord en att du fått mitt hjärta och du kommer alltid att finnas där. Jag saknar dig verkligen sjukt mycket när jag inte kan vara med dig. Jag skulle vilja ge dig precis allt ! och det som jag verkligen längtar efter är du&jag ett hem för dig och mig här i Uppsala, det skulle kännas sjukt underbart, för man har verkligen allt just nu världens bästa Filip och hans underbara föräldrar och skälvklart Lunkan&Sukram. Från det ena till det andra så blev det en sväng till Gränby med svärmor fyndade lite men hade varit roligt om Filip också orkat hänga på men förstår att han är trött efter arbetet. Så nu blir det snart sova för min del eftersom jag varit sjuk och vart fram och tillbaka och tagit massa prov. Men tur är vel att man är på en lugn plats och kan vila upp sig och sen bara hem och jobba ihjäl sig igen, jag längtar inte hem !!

GodNatt!






Går i syrrans fotspår !

Jajjemen trött på att inte vara nöjd med det utseende som man har lite finslip här och var
så till våren blir det fixa bröst&Näsa ev fettsugning och ruuumpan :) haha om jag längtar ;)

checka in nackakliniken !








Kan rekomendera denna om man vill gå ner i vikt men
då krävs det gym pass eller långa promenader
och god kost så blir det resulatat!





Bye !

"Jag kör mitt egna race "

Palla må dåligt av skit saker? igentligen eller hur? jag har ju varit den som aldrig brytt mig förr så varför ska jag stanna upp och bara fastna på inget som betyder igentligen? nej fan nog med detta nu dags att tuffa till sig och lite skinn på näsan ingen jävla mera osäkerhet trött på det där klart att smärta kommer att komma igen i livet inget man kan skydda sig ifrån, bara chansa och köra all in för man har inget att förlora på det.. och en sak till vill jag nämna det förflutna finns inte i mitt liv längre och det kommer aldrig att existeras för det finns en kille i mitt liv bara en och det är Filip Ekman ingen annan så det kan ju också sättas punkt för nu då? drog mig en promenad med Doris i morse här i Knivsta och funderade hm.. varför bara inte le exakt 24/7 skita i det andra? köra sitt egna race om det inte blir som man tänkt sig istället för att grubbla? tycker att det låter som en bra idé? eller hur? palla må dåligt över folk som inte mår dåligt eller känner så tillbaka? haha jaaaajjemeeen där har vi gamla sarah igen äntligen på samma banor igen !


Filip Ekman, förstå du du du du du du och ingen annan !





Dags att fixa sig och dra iväg och kolla lite på stan !

I världen är du bara någon - för någon kan du vara hela världen!

Mycket har hunnit hända på den tiden du har varit ifrån oss. Jag har blivit tvungen att lära mig att leva utan dig. Lärt mig att leva med den ständiga saknaden av den storebror som du va, den kärlek och glödje som du gav mig, dina barn och alla andra som stod dig nära. Att leva utan din galna humor, dina tröstande ord som fick mig att bli lugn, Utan din kärlek, utan ditt skratt, utan din syskonkärlek. Jag saknar dig i mitt hjärta. Saknar dig i mitt liv jag känner den stora tomheten efter dig som får mig att känna mig så ensam. Men jag har lärt mig att leva, även om jag ännu bara tagit stapplande steg i min vilsen het i den tomma framtid där du inte finns närvarande annat än som en djup minne inom mig och dom minnen som värmer och tröstar mig då du inte kan vara här. Du finns närvarande som en känsla, jag kan känna din närhet, jag kan känna att du är min ängel, jag känner mig heller inte ensam på samma sätt. Din själslig närvaro som ger mig ro. Men ibland vissa stunder vissa perioder så kommer svackorna då det är svårt att tänka bort att tänka bort den saknaden som gör ont. Jag vill bara glömma jag vill gå vidare inte stanna upp, det blir inte bättre en såhär.

God Jul Peter !






God Jul!

God Jul till dom alldra bästa sen så fick jag den finaste julkappen av den bästa ! men julen blev inte som jag ville ha det, jag ville så klart ha mys med min fina Filip men nejdå, jobbande för han och mig och suck för att han inte bor nära så det blir julkväll ensam hemma, men men vad är det man säger ? det kommer bättre tider !

Jag Älskar Dig, nu i morgon och föralltid.


En bubbla av kärlek.

Nattens jobb gick bra men det var nog för att jag hann sova några timmar innan jobbet vilket jag behövde.. det var svinkallt att gå fram och tillbaka men kände att kroppen mådde bättre av det och att min andning blev lättare eftersom jag haft problem med den nu någon vecka men det sägs ju att det blir så om man är stressad och har fullt upp? sen så spökar njuren igen och blod i urin från och till har inte piggat till riktigt efter operationen och det värtsa är nog illamåendet känns att kroppen inte orkar att hänga med på det fokuset som jag vill så jag har bestämt mig för att ligga i sängen hela dagen. För det blir att jobba skift i natt och i morgon och sen till kära uppsala till min fina och julhandla med svärmor ! Men inte mera med det, jag ska på en massa jobb interjuver i Uppsala på tisdag vilket ska kännas bra! mitt cv blev långt med referenser och folk är alltid lika chockade att man jobbat så mycket fast man är ung men är man jobb villig så finns det ju :) så nu är det bara lite fin slip på skolan också så löser sig allt ska man se. Känns knappt som om att det är jul heller inte samma sak nu när mamma&pappa bor i spanien men det är bara att gilla läget med det.. Hinner ju iaf vakna upp med filip innan vi ska jobba hela julhelgen.. Han va så mysig igår han ville bara åka bort bara ta en liten semester om det skulle vara skönt? bara att vila ut och ta nya tag? 2 fläskiga veckor i thailand? åhhhh så skönt ! men man kan ju bara drömma nu är det jobb&skola som gäller !

Godnatt !







Det känns som om att man har en bubblande kärlek inom sig som man bara vill skrika ur
sig, du gör mig så sjukt glad det finns inte ett enda ord att beskriva hur bra du är !

Det värtsa med..

Kärlek är att sakna, att tiden och dagarna går så sjukt fort att man när väl ses att tiden bara rinner iväg och sen så var det bara att sakna igen, jag är frustread vil flytta nu fixar cv slipar lite inför provet vilar för jobbandet inatt igen och funderar på vilken juklapp jag ska välja till Filip vilket aldrig är så lätt.. Polskan är på väg över en sväng också känner mig helt matt i kroppen, bara massa tänkande och val som jag måste ta som jag inte ens har orkat att bry mig om. Men jag vet att jag vill spendera allt och utvecklas med en person men skola och framtid? Sala är ju inte direkt den staden som lockar på det sättet, men vad väntar jag på? vad är det som hindrar mig från att dra nu? finns det verkligen något kvar här förutom ärrade sår som aldrig ska kommas ihåg som bara ska brännas bort blir bara arg av att tänka tanken ens. Men jag vet ju också att det bara är jag själv som kan göra mina val, men jag känner nu när Filip åkte jag saknar verkligen att vara i uppsala och jag längtar tills på torsdag då man ska dit igen, har inte känt den saknaden men det är ju ett gammalt liv det där med, med brorsan som lever med en vart man är är i Uppsala så finns det bara fina minnen som påminner en om han. Och det bästa ja Dorran stormtrivs så blir nog att tänka om nu på en gång och sätta fart för livet kan man ju inte stanna upp eller spola tillbaka.





Random

För en liten stund så stannar man upp, då man rensar och rensar ur det gamla för att fylla på det nya så finner man knasiga saker som
påminner en om hur kunde man leva sådär, men alla minnena med hundarna är och kommer förbli kvar men endå skönt att veta att man alltid har lärt sig av något problem som man stött på, det är skönt att pusta ut och släppt allt att vara fri och istället leva ihop med den som man igentligen passade med.
























finns tusentals sparade stunder av galenskap men som sagt
Det som är mitt kommer aldrig att bli ditt och det
du har det har jag förmodligen redan haft :)
Filips motto och det är alltid lika sant !



Godnatt!


Jobba 24/7

Men jag klagar inte för det för hela veckan och julen så kommer det bara att jobbas som vanligt 3året gillt, men på nyår så är man iaf ledig och det ska bli sjukt bra ! jäkligt jobbig natt men masvvis med snööö det tar ju aldrig slut sovandes stådndes hemma somna ngn timme sen va det iväg att jobba igen, haha städa som en tok men mys fick lite julkänsla iaf, och min fina Filip låg kvar och sov och sen va det bara att krama om och pussa för då va det hans tur att jobba och min tur att sova för nattens jobbande igen, jobb narkomaner? nejdå. På torsdag så blir det sista julhandel med svärmor så sjukt mys och bra helg det varit att bara släppa loss som vi gjort? ligger och brottas på köks golvet och din mamma bara ler, haha! mys stunderna i skogen med Doris och massvis med snö och den roliga lördags kvällen som vi hade med Lunkan, uppsala livet är sjukt bra och jag stormtrivs och jag är den lyckligaste som får dela det med en sån bra person som med Filip! från det ena till det andra så blir det pluggande nu prov om 2 dagar sen tvätta duscha bädda ner mig i soffan och sooova och bara sakna och sen jobba igen, haha vilket liv? men om jag längtar efter det nya året så sjukt mycket planer är på väg, nej nu ska jag pussa på våran fina lilla Dorran !





Diesel Doris

Fina numera Diesel Doris eftersom alla säger det om henne <3










Tagga för Jobb !

Tagga för jobb snart känner mig pigg trött nog efter den dryga jobb natten med all jäkla snöööö, men men så är det jag somnade och vaknade att Filip kom hem med blommor som han hade överraskat mig med, men det bästa va när han kröp ner och kramade om mig, sen så vaknade jag av att Polskan kom förbi på fika och självklart en till väska i min samling haha denna gång Dolce Gabbana älskar verkligen min nya väsk garderob hellre det en att ha massa skor haha ! sen så mös pös vi hela dagen och jag fixade klart läxor satte VG på några kurser plus att man fick mejl från läraren att hon ville ha min biståndsbedömning som lärare matreal för att lära ut eftersom det var det bästa som hon hade fått in, så bra dääär för mig ;) på kvälls kvisten så körde vi blom till julbord sen hämtade igen efter det hälsa på grabbarna pontus, anton mackan och blom igen drog till brorsan och checka in hans fest åkte ut och gled lite och nu snart dags för jobb medans min fina och Dorran myser! dessutom så har vi provkört Audi A6 s6 a så sjuuukt fin och har vi tur så köper vi den ! yey ! i morgon blir det knivsta eftersom det blir den enda lediga dagen från jobbandet, ska bli skönt har saknat Lunkan och Filips mor och far och Dorran stormtrivs ju där, så jag och Svärmor ska iväg och kolla julklappar till Filip sen blir det utgång med Lunkan ? iaf han ska ut med hans innebandy lag och vi ska köra så bara haka på :) nej nu blir det jobbet !

Seee ya!







<3

Snart Jul?

Vaknade av att Lunkan ringde kl 16 idag och undra vad Filip va, jag fattade ingenting men det hade visat sig att vi hade sovit sen halv 8 i morse eller jag somnade kl 5 när jag kom hem från jobbet och Filip hade åkt från Arlanda och hit för han ville somna brevid mig, den sötnosen jag som trodde att han skulle sova hemma i knivsta, men jag klagar inte. Så det var bara att gå upp och han åkte igen eftersom dom fick nycklarna till deras garage idag så han va tvungen att fixa lite saker och usch säger jag bara hatar att sakna och hatar att vara här, känn som om man har gjort sitt här vill bara att allt ska börja om på nytt och att man kan flytta nu och börja jobba på det andra ställena och sen fokusera på skolan men det bästa att kramas med Filip varje morgon bara att vara en del av hans liv får mig att sväva, helt sjukt trodde jag visste vad kärlek va och inte nog med det nykär va men inget jämfört med detta, känns som om mitt hjärta ska volta 10000 jäkla varav, men då får det göra det ! hm.. Jul snart? tiden har gått extremt fort och snart dags att börja att julhandla så jäkla mys det är, bara att skämma bort det gillar jag ! så kanske lite ljus varm choklad och julmusik till städningen? skulle ju inte vara helt fel, men man kan ju inte spendera det med Dorran iaf hon är helt slut ingen natthund de där heller, men inatt blir det jobb för hennes del, sen kan hon ligga och strosa med Filip medans jag jobbar. Konstigt nog så va det inte min dag heller idag men alla dagar kanske inte är underbara? men det finns ju alltid något litet extra med dom iaf? JAJJEMEN ! dags att fixa lite nu klämma in lite läxläsning inför provet nästa vecka snart också !

Ciao




Dubai

Tjena bloggen, dagen har flytit på som bara den extra jobb på eftermiddagen sökt nya kurser så plugga ett helt år till innan högskolan soft och skönt ! myst med Filip som senare drog till jobbet och jag åkte hem till Polskan som hade kommit hem från Dubai, och gissa vad? haha mina LV väskor kom hon ihåg att fixa jag höll på att dö jag älskar verkligen LV men haha kanske låter som en fjortis nu men det skiter jag i ! satt och prata i flera timmar om exakt allt som vi brukar göra och hon visade bilder från Dubai och om jag ska gifta mig nångång i livet så ska jag ha smekmånaden där, så sjuukt fint det är där ! han även med besök hos Lisa var ju ett tag sen blir ju så när man inte bor i stan så mycket, de ni. Så nu blir det lite käk jag och Dorran har haft lite mys och hon ska följa med till jobbet inatt skönt med lite sällskap kan ju bli lite trist ibland, sen så har jag planer för morgon dagen stoooor städning hemma och fixa min nya tvättmaskin eftersom tvätten bara skriker på mig på toaletten, efter det blir det pluggande och sen en jääkla lång promenad eftersom jag har gett mig tusan att komma i form igen får dra med mig Blom till gymmet igen ! blir lätt att man tappar efter men blir ju så när man varit sjuk, hm sen då? somna själv i morgon bitti? ingen Filip som man kan gosa ner sig med eftersom han själv jobbat natt :( drygt att sakna något så underbart, den karl kan verkligen ge mig fjärilar i magen, kärlek till dig min bästa!






Bjuder på denna bild , hah !







Time to work, bye !

Mitt Sagoland!

Jag trodde aldrig att just jag skulle få leva i en sån fin dröm igen jag blommar om en blomma och känns som som jag svävar på moln, jag är lycklig jag njuter av att vakna upp med Filip varje morgon, helt sjukt att känna en sån stark kärlek till en människa som jag gör för han. Han tycker om den för den man är hur man är och när man kanske inte alltid är på topp han stödjer en i vott och torrt sånt som den andra personen ska göra, så jag vill inte vakna upp ur denna dröm nej tack ge mig evig kärlek och lycka för det är det finaste som finns. Från det ena till det andra har börjat mitt vikariat nu och i natt ska jag ha med en elven eller ja hela veckan, ska bli kul de hoppas på fast tjänst snart då.. skulle ju vara bra och jag och Filip va hem till knivsta och häsla på hans föräldrar tusan vad jag har sakna att vara där jag stormtrivs! synd bara att man inte hann träffa Lunkan och Mackan bara men till helgen kanske? det hoppas jag på iaf :) sen så va jag och Filip och kolla på en nyare bil idag en saab 2.0 t 09:a ska testa den i veckan, åååhh så himla fin ! hm ja mera då, mys i soffan nu och fixa lite läxor i social omsorg och sen sova för att det snart är dags att jobba igen !


Carpe Diem






Saaaben ;)





Mot storstan.

Dagarna har fytit på braaa, i Fredags va jag, Filip och Mackan i Uppsala och dom drack lite bärs inte för att jag kommer ihåg vad pubben heter men det blir säkert bra, riktigt bra kväll mycket skoj och skratt med alla namn baklänges snacka om torr humor;) dock så svek Lunkan oss men nästa gång får han fanemej haka på! haha Lördagen blev det fika hos Lunkan sen drog Filip och jobbade medans vi meckade opel efter det drog jag hem till Sala igen lämnade Doris och sen träffade Blom & gänget, Lunkan och Filip dök upp strax efter 02.00 och jag mamsen och papsen hämtade mig starx efter kl 3 så var det bara att köra dom till arlanda för att dom skulle vara borta i 6 månader och det innebär att jag får jobba som en tok och det tackar jag för, sen har jag fått jobb i västerås igen också bra där ! allt flyter på och det bästa av allt är att jag är dunder kär i min filip, han slår verkligen allt ! så nu finns det planer för att flytta tillbaka till uppsala har redan sökt massa jobb och skola så får se när lasset drar dit, älskar mitt liv och Lunkan och Mackan ni är också bra !







Bye !


Operation

Onsdag hm, vaknade dags för att det var dags att sig till västerås för att operera blåsan och kolla upp i njuren nervös som jag alltid är eftersom jag redan på fredagen hade fått medicin för att jag hade fått njurbäckeninflammation men som sagt jag trodde att det skulle gå bra men icke det heller, vaknade upp på uppvaket ont som bara tusan kunde inte ens pissa och det rann blod jag tok grina av att det gjorde så ont, så det blev en morfin spruta och sen en till och sen den tredje plus 3 alvedoner men det kändes inget annorlunda bara samma dånande värk och kändes som om jag skulle gråta ihjäl mig. Fick prata med doktorn efter och det skulle inte vara några problem och jag fick åka hem sen igen, men dom hade bränt i blåsan och nypt hål för att ta blod och ta andra prover. Kom hem till mamma fick panik ont la tok grina när jag skulle kissa kasta mig på golvet och gallskrek av smärta det bara forsade blod smällde i mig alvedon forte och sen så small det till i njuren, och det gjorde så fruktansvärt ont, tog någon timme för jag förljde med Filip till Lunkan eftersom han fyllde år och jag ville inte missa det, smärtan blev värre och värre slutade men att jag fick söka akut på akademiska sjukhuset och lämna massa prover och visade sig att jag fått en kraftig infektion i njuren kissar fortfarande massa blod och grinar när jag kissar feber och hängig men jag fick med mig smärtstillande hem så jag har iaf sovit nu, men jag kan inte gå på toaletten och jag vill det heller inte eftersom det gör så fruktsnsvärt ont men nu va det bara att vänat någon dag skulle det inte ge sig så va det bara att åka in igen men att ens läkare inte informerar komplikationer? har aldrig i hela mitt liv haft en sån smärta det var det värsta som jag någonsin gått igenom och det känns fortfarande. Men det är bara början för felet sitter tydligen i njuren så vidare med röntgen och ultraljud men först och främst väntar jag på svar från operatinonen. Jag är skapligt trött på detta efter alla jäkla år, smärtan plågar en !







Inge fel med att?

Att sakna eller hur? jo ibland så måste man få sakna tomma ting som kan göra ont, ibland så stannar bara timmarna upp och man fattar varken det ena eller det andra som om livet bara stannar för en enda sekund. Men visst kan man acceptera det? klart att man ibland måste få grubbla på saker som får en att sakna? jag saknar min bror, jag känner ibland att det är så sjukt meningslöst att inte höra hans röst att se bilder på hans barn, att se sorgen bara svimma förbi en, men det är inte alltid så varje dag det är så ibland, för ibland så glömmer man bara bort att tänka men det kanske bara är så vad vettjag, från det ena till det andra sjuknade till igen i fredags njurbäckeninflammation denna gång jäkligt ont hela hela tiden, trodde verkligen inte att det skulle gå över men fick antibiotika, skulle ju jobba denna helg, men icke på natten så kom klådan jäkla klådan av medicin den enda medicinen som verkligen hjälper eftersom jag är penicillin allergiker, kul? nej inte det är hemskt att känna den där styrkan i kroppen försvagas, det känns att kroppen inte är som den ska längre. På onsdag så blir det operation 6års tid igen av nya verkligheter att dom hittar fel nu? så man kanske kan börja att leva igen, ibland så blir jag bara frusterard av att inte kunna jobba för att man ska vara sjuk det känns så meningslöst att bara känna så, att man bara vill jobba och sen bara bli sjuk, men som sagt jag hoppas att det ger något nu så att jag kan piggna till mig.. jag har så mycket i livet som jag vill ge och göra, jag vill utsråla lycka och glädje inte vara sjuk men långt inom allt detta så finns hoppet uppe att man aldrig ger upp, utan man vet att vissa dagar så känns det bara sämre en andra att morgon dagen kanske blir bättre.









Jag bara vill ha en s60 t6

Jag vill ha en sån här på min parkering till sommaren lite eget projekt som man kan pyssla med !






Jajjemän!

Jag är glad, sprallig jag sjunger och jag ler, ska det inte vara så? självklart att det ska vara så känner bara lycka och omtänksamhet inom mig sjuuukt bra känsla ! dagen har varit bra blodprover i morse sen schopping med mamma även en fika hann man med :) hem till Mia och snacka lite också eftersom hon hade Dorran eftersom det är för kallt, skolan också duktiga jag? men kanske tack vare av dig, det gjorde susen trodde inte att livet hade överraskningar nyper mig själv i armen hela tiden för att försöka inse sanningen, men bara att njuta av varje sekund! så nu ikväll blir det gymmet ev simning också skönt sen hem till Kusin Marie och hjälpa till med pluggandet, sen hem själv och plugga behövs kan man säga ;)






Ciao